Гривни за мъже!? Много готино и лятно!

Сложи толкова гривни, с колкото разполага кутийката ти с аксесоарен асортимент. Знаем, че не са много, освен ако си нямал залитания...

Сложи толкова гривни, с колкото разполага кутийката ти с аксесоарен асортимент.

Знаем, че не са много, освен ако си нямал залитания към южни или поп култури като тийнейджър.

С други думи точно сега около китката ти се срещнат кожа, метал и прежда в неочаквано добра комбинация.

Въпреки че, до скоро мъжете се ограничаваха само до часовник, пръстен, рядко гривна и в краен случай колие, сега (вероятно вдъхновени от дамите) много господа се осмеляват на повече слоеве бижута по ръцете си.

За да избегнеш всякакви асоциации и предразсъдъци заложи на кожа, на метал в по-груби форми, на по-твърди тъкани, но не и на убити цветове.

Няма нищо по-готино от мъж в елегантни или семпли дрехи, с тънка ярко зелена гривна около китката.
В броя и в количеството им няма никакви правила - и три тънки цветни гривни ще свършат работата на 5 големи метални.

Нашият съвет е да заложиш на разнообразието - комбинирай материали, размери и цветове без страх. Ей сега е моментът!
 

Коментари: 4

R
Rude_boy (2011/08/12 / 10:49)
Мисля, че първата снимка е ужасна, все едно гледам някаква циганска ръка, или тази на професор Трелони. Долните две са добри, но смятам, че един мъж не може да си позволи да отиде така на работа, освен ако тя не е в бар или магазин.. Като цяло аз ползвам кожени гривни, готини са за лятото, но в неделя мисля да си взема и нещо по-различно от София диша.
F
fuchsia (2011/08/11 / 16:54)
интересни коментари..моето мнение ще е някъде по средата: да, наистина един улегнал мъж не би сложил такива аксесоари, пък и не биха му отивали, докато един млад мъж по този начин или ще изразява някакъв бунт или ще избива комплекси :) т.е. в идеалния случай подобни аксесоарите не би трябвало да навредят на сексапила на нашия млад и готин бунтар:))))
M
Miss_arrogance (2011/08/11 / 16:21)
Ще ме извинявате, но кой сериозен, стабилен мъж, ще тръгне с разни евтинджоски прежди, лентички, парченца кожички и някакви евтини синджирчета по ръцете си? Не съм виждала мъж, който да е способен да "си причини" нещо такова и да е облечен добре. Всъщност на хубавото облекло подобен абсурд просто и не подхожда. На мен лично мъжете, които ходят с такива дрънкулки и боклуци по ръцете си ми навяват нечистоплътност и някак ме отвращават. Да не говорим, че така им личи от километри колко са бедни. Съжалявам, но просто не ми харесва. И все пак на който му харесва, да си ходи така..
B
beauty_within (2011/08/11 / 16:00)
Ако трябва да бъда честна, мен ми допадат изключително много. Мъжката ръка на първата снимка е секси, гривните са масивни, подходящи, обаче бройката е прекалена. Една такава и нещо готино плетено и подобно пръстенче е ок- мъжествено И секси, всичко останало е кичозно . Сякаш мъжа е прекарал половин час мислейки за аксеоарите си, което поне за мен е е твърде суетно за един мъж :)))))

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.