Мис България - голота плюс титла или защо нашите момичета са все по цици, а по света не е така

Мис България - голота плюс титла или защо нашите момичета са все по цици, а по света не е така

Мис България с голите снимки...

Не може подсъзнателно да не си регистрирал, че титлата Мис България в годините обикновено се свързва с голите снимки на носителката си, обикновено гордо анонсирани от някой от издателите на еротични списания у нас. Все едно дали е бил спазван или не санитарния минимален срок за подобни участия, да речем една година след получаването на короната, някак странно праволинейно в годините почти всички девойки са се изредили в силно фотошопирани сесии, напъчили коя каквото си има, или се е сдобила.

Няма лошо, до една девойките са били пълнолетни по време на акциите, не се сещаме дали имаше 18 само за Бургазлиева, която поради голи снимки не можa да отидe нa Мис Свят през 2002-ра.

Сега, като погледнем галерията, първият въпрос, който си задаваме е защо им е нужно? Както се казва, щом си Мис сигурно си хубава, имаш лице и тяло - мечта за много момичета, би било чудесно да останеш загадъчна и скъпа и да се оставиш да ти завиждат и заради дозата тайнственост около теб. Какво те бута да си покажеш дупето на целокупния народ? Все пак хонорарите в еротичните списания не са космически. Всяка фолк-певица в момента изкарва на вечер по толкова.

Следващ въпрос: означава ли проследената от нас тенденция, че титлата върви в 80% от случаите с гола сесия, примерно защото това е налагано от организаторите. Или пък, че ако става въпрос за цена, защото всичко си има цена, това я вдига. Или може би така проверено се подхранва интереса към младите носителки - короната си е е корона, но същественото е друго.

Трети въпрос, но не последен - защо нито една друга мис по света, нито дори албанската, не може да "се похвали" с голи снимки. Всички мис са хубави, нашите не са по-различни от останалите с нищо. Само че нашите лъщят напращели в списания за големи, а американки, италианки, шведки и румънки - не.

Дали не е особеност на родния ландшафт - малко хора, още по-малко платежоспособни, стеснен пазар, голяма конкуренция.

Въпросите ни нямат за цел да им бъде отговорено тук и сега.

Още повече, че в правилото има и няколко златни, даже платинени заради редкостта си, изключения. Никога не сме виждали напърчена по анатомия Жени Калканджиева например.


Жени Калканджиева "Мис България" 1995, Ромина Андонова "Мис България" 2010

Ромина Андонова - Мис България 2010 и Ваня Пенева - съвсем прясната носителка - също, но пък времето е пред тях. Доста дискретно звучи и Ивайла Бакалова.

Някои от показаните пък никога не са се демонстрирали дибидюс, на тях им сложихме като етикет дискретното "полусъблечени".

Приятно гледане! Нищо, че избраните кадри са от по-меките като вариант.

Коментари: 5

V
Velina (2011/08/29 / 16:44)
"Все по цици са", завалиите-кандидат-златки, защото търсенето определя предлагането. Нещо като темите във Вашето сайтче. Мъжьете поръчват музиката, нъл тъй, а какви са мъжете по тези земи си знаем и без подобни статийки.
Яни (2011/08/26 / 03:16)
Единствената достойна Мис, която сме имали е Жени Калканджиева. Не само защото няма голи фотосесии, но и заради това, че винаги се е представяла на ниво. Освен, че е естествено красива притежава и, рядка за повечето Мис, интелигентност. Доколкото знам, е и най-добре представялата ни някога на Мис Свят. Единственото, което не ми харесва около нея е, че постоянно се опитва да убеди обществеността в "непристрастния" резултат на конкурса Мис България. Аз все имах, макара и малка, надежда, че може да е така. Но след като, на влизане в къщата на Биг Брадър, всички освиркаха Антония Петрова, вече нямах никакви съмнения, че всичко е пълен фалш (още повече, че тогава бе обявено гласуване с смс-и). Жалко!
K
Kris (2011/08/24 / 23:12)
Ми то за тва се говори в целото материалче, бе пролет.
P
prolet (2011/08/24 / 17:56)
Аз като гледам май само нашите се снимат голи или не е така?
R
Realist (2011/08/24 / 11:20)
14 & 15 ги одобрявам ) другите са си порнограяфия (не се оплаквам де) :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia