Следва

На SPA уикенд край София

Почивка в Елена

Според информация от националната станция по метеорология през weekend-a ни очакват дъжд и сняг и ниски температури...

Лица преди 16 години
Според информация от националната станция по метеорология през weekend-a ни очакват дъжд и сняг и ниски температури, така че, ако изобщо решиш да помръднеш от уютната си дневна, по-добре избери сравнително кратък маршрут – град Елена.

Комплекс<@SITE_URLstrong> "Елица"<@SITE_URLstrong> се намира в село Средни колиби<@SITE_URLstrong>, на 15 км от гр. Елена. Зимните вечери ще са незабравими край пламтящия огън в уютната камина. Комплексът предлага на своите гости 8 стаи, всяка със самостоятелна баня, сателитна телевизия и локално парно отопление, дневен бар и барбекюто - с 36 места, където ще похапваш традиционни за Еленския край специалитети.

Ако обичаш риболова, можеш да се възползват от близостта на язовир Йовковци и да опиташ късмета си, а домакините ще приготвят улова според желанието ти.

През ловния сезон привържениците на най-мъжкия спорт могат да вземат участие в ловен излет със съдействието и вещото ръководство на собственика. Можеш да доведеш и домашния си любимец.

Спокойствието, тишината, чистият въздух и величествената красота на Еленския балкан са на 285 км или 40 км от В. Търново.

Повече информация на: http:@SITE_URL@SITE_URLwww.kompleks-elitca.com@SITE_URLbg@SITE_URL<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Лица