Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Коя е твоята "It bag" или чантата мечта, която би си купила нa мига

Не може да не си срещала определението "It" до иконичен чифт боти или чантата мечта! Поради непреодолимото...

Fashion преди 12 години

Не може да не си срещала определението "It" до иконичен чифт боти или чантата мечта! Поради непреодолимото желание да си ги закупиш (или на английски "by it now") ги наричат просто "it", което ще рече, че за тях си струва да жертваш заплата, че и две, защото Виктория Бекъм или Анна Дело Русо имат съвсем същия модел. Или пък просто защото са по-известни дори и от тях.

"It" са онези култови неща, които рядко се подлагат на мащабни модни трансформации независимо от сезона или годината на производство, защото в тях е вложен смисъла дизайнът им да бъде един и същ, за да се разпознават или в чест на създателя им. По-рядко това явление е при обувките, но най-често "it" придружава моделите чанти, станали символ на нещо елегантно, нещо великолепно и нещо разкошно в гардероба ти.

Може би вече се сещаш за поне три такива произведения на луксозни лейбъли, но ние ти селектирахме по критериите, които изброихме по-горе, седем. 7 като 7-те смъртни гряха, но с тях никога няма да изпитваш вина, заради това, че ги притежаваш.

Една е нашата "it bag" или моделът на всички времена, който влиза всеки сезон в wish list-а, а именно Chanel 2.55. Не сме поклонници, но уважаваме нейната стойност и това, че може да се нарече икона, точно като жената, която ни я даде.

Коя е твоята великолепна, сподели в анкетата отляво.
 

Анкета

Кой от тези модели би си купила при първа възможност

More Fashion