Следва

Мисис България посрещна Лепа Брена

Мис Плеймейт 2011 Меги Колева ще снима топ реклами в Тайланд

"Мис Плеймейт 2011” ще снима за клиенти на известната агенция „Елит Модел Тайланд”...

Лица преди 12 години

"Мис Плеймейт 2011” ще снима за клиенти на известната агенция „Елит Модел Тайланд”, която в екзотичното кралство е представител на световната „Елит Модел Мениджмънт”. Десетки агенции от Банкок, произвеждащи реклами за световни модни марки, затрупаха със запитвания служебната поща на международния букер на „Визаж” Тихомир Белегански във връзка с интереса им към Меги Колева.

Преговорите по подписването на договора за рекламните изяви на „Мис Плеймейт 2011” зад граница продължиха повече от месец. През това време тя усилено хапваше сладкиши и висококалорични храни, за да увеличи фините си мерки до предпочитаните за източния пазар стандарти. Странно, но факт – нашите красавици трябва да изядат още много хляб , за да стигнат до размерите на тайландските.

Въпреки минималния си за модел ръст от 170 см, Меги очарова тайландските букери с неоспоримия си чар и излъчване. Популярната родна хубавица вече е стегнала няколко куфара с багаж и заминава за космополитния мегаполис още тези дни. Международният експерт на „Визаж” Белегански прогнозира бляскава кариера на младата звезда в съвременната Мека на рекламната индустрия.

 

More Лица