Следва

Про-никновения

На глас за поколението

Миналия петък, в книжарница Хеликон, на пъпа на центъра на София (бул. Витоша), се състоя събитие с един алтернативен...

Галерии преди 16 години
Миналия петък в книжарница Хеликон, на пъпа на центъра на София (бул. Витоша), се състоя събитие в един алтернативен за родината жанр, а именно литературно четене на живо, като представяне на новия роман на Богдан Русев<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong> „Ела при мен”<@SITE_URLstrong>. Това е четвъртото заглавие от интердисциплинарния български писател и един своеобразен негов опит да запечата любовта, красива и грозна, възвишена и мръсна, реална и немислима. Такава, каквато младите хора през 90-те я изпитаха (или поне така сметнаха), за пръв път под въздействието на синтетични наркотици и с присъщите лудост и желание за нещо друго.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>




Откъси от трите повествования бяха артистично представени на захласнатите слушатели от БГ известности като TV водеща Надя Войнова, младата актриса Борислава Костадинова<@SITE_URLstrong>, Калина Станева<@SITE_URLstrong> - глас от радиоефир с неподозирано чудна визия, бившия вокал на проект Gravity Co<@SITE_URLstrong> Явор Захариев<@SITE_URLstrong> – настоящ соло изпълнител и колегата на Русев – Тодор Пеев<@SITE_URLstrong>.

Богдан Русев<@SITE_URLstrong> също се включи, като прочете прочувствен откъс и направи забележка на гръмогласно дете, което избираше я книга, я учебник в книжарницата с дядо си. <@SITE_URLp>

Да се надяваме тази проява да се превърне в традиционна, както и другия път да бъде ограничен достъпът на малолетни, при цитирането на достойна за такъв тип цензура литература.
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии