Следва

Who is She?

Приказката за Хайди и Сийл свърши. Двамата окончателно се развеждат

Хайди и Сийл, които се ожениха 5 пъти, през последните години, изненадаха всички с решението си имайки...

Други преди 12 години

„Хайди Клум и Сийл се развеждат след шестгодишен брак“ е новината, с която гръмнаха всички информационни агенции днес. Една от най-непоклатимите звездни двойки обяви пред всички, че с брака им е свършено и поради „непреодолими различия“ двамата не могат да останат повече заедно.

Хайди и Сийл, които се ожениха 5 пъти, през последните години, изненадаха всички с решението си имайки предвид статуса на „влюбени“, който до скоро имаха. Преди време Сийл споделя в интервю, че подновяват клетвите си всяка година, за да си припомнят причините, поради които са се оженили и за да бъдат добър пример за децата си. Явно обаче малко преди шестата им годишнина двамата забравиха защо са заедно и дори четирите им деца не са могли да накарат „красавицата и звяра“ отново да гледат в една посока.

Германската топ манекенка среща британския певец преди шест години на церемонията GQ Awards в Лондон. По това време тя тъкмо е приключила връзката си с боса на Формула 1 Фабио Бриаторе, след като го „хваща в крачка“ с богатата наследница Фиона Сваровски.

Официално любовните искри между Хайди и Сийл започват да прехвърчат няколко седмици по-късно, когато двамата се срещат в лобито на хотел в Ню Йорк. Месец след началото на връзката им двамата се сблъскват и с първия си проблем като двойка. Моделката признава на певеца, че е бременна, но от друг!

Сийл обаче е безумно влюбен в Клум и двамата решават да отгледат детето заедно. Когато Хайди ражда дъщеричката си Лени през 2004 г., изпълнителят приема ролята на неин роден баща.

Година след раждането на Лени двойката сключва брак на скромна церемония на плажа в къщата на певеца в Пуерто Ваярта, Мексико. После се раждат и другите три деца.

Искрената любов, която струи от тях, докато са заедно, а и „навика“ им да се женят всяка година ги прави всеобщи любимци сред звездните двойки. В нито един етап от връзката си те не се притесняват да демонстрират нежност и не пропуска случай да покажат колко са влюбени един в друг, но нещо се случи...

Истинските причини за раздялата не са ясни, но изглежда силната любов е напълно недостатъчна, за да спаси брака им. Понякога един такъв съюз изисква много жертви и въпросът винаги е само в това дали сме готови на жертви и дали имаме сили да чакаме...
 

More Други