Следва

Who are they?

Дим Дуков е в кома

Дуков е в болница от 10 дни. Лекарски консилиум ще се събере, за да постави диагноза и да предложи друго лечение, за което близките се молят да се окаже успешно. 

Други преди 12 години

Камен Воденичаров потвърди неприятната новина, че Дим Дуков е в кома.
При планираната оперативна намеса се получили усложнения, които застрашили живота на Дуков и го вкарали в интензивното. В момента той е на командно дишане, а лекарите умишлено го държат упоен. За да зараснат раните от операцията трябвало повече от предвиденото време, което допълнително влошавало положението на Дим.

Пред „Блиц“ Воденичаров разказал за състоянието на своя приятел. „Той влезе в болницата за планирана операция, но се появили усложнения. Преплитането на червата е вторична причина за състоянието. Преди това му оперираха коремната стена. Дотук е претърпял три интервенции, но никой не дава гаранции за живота му.“

Водещият поддържа постоянна връзка с родителите на Дим Дуков, които го осведомили за състоянието му. Камен е изключително притеснен от сведенията, които получил от близките на приятеля си: „Вместо да се стабилизира, той от ден на ден все повече се влошава“

Дуков е в болница от 10 дни. Лекарски консилиум ще се събере, за да постави диагноза и да предложи друго лечение, за което близките се молят да се окаже успешно.

Ексцентричният екскоафьор носи името Дамаскин Стоянов Дуков по паспорт. Той е роден на 24 декември 1964 г. ,а „Дим Дуков“ е творческия му псевдоним . До 1989 г. Дим живее в Сидни, където работи в частен джентълменски клуб. От 1994 г. започва работа в манастир, а през 1999 г. отец Дамаскин вече е монах. Известно време работи и в Рилския манастир.

Дим Дуков е един от участниците в първия Биг Брадър, а впоследствие става водещ на телевизионното предаване „Голямата уста“. През 2007 г. става участник и в предаването „Пълна промяна“.

 

More Други