Следва

"Събота"

Фантом в операта

Операта „Атила„ от Верди изпълни зала 1 на НДК снощи в рамките на Новогодишния музикален...

Галерии преди 16 години
Операта „Атила„<@SITE_URLstrong> от Верди изпълни зала 1 на НДК снощи в рамките на Новогодишния музикален фестивал.

В ролята на Атила чухме феноменалният глас на Юлиан Константинов<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>, за когото сякаш тази партия е създадена преди повече от век.

Световноизвестният бас омая залата с интерпретацията си на една от най-трудните партии в световния репертоар. Партнираха превъзходно екипът на Варненската опера с диригент Христо Игнатов<@SITE_URLstrong>, и солистите Нико Исаков<@SITE_URLstrong>, Линка Стоянова<@SITE_URLstrong>, Калуди Калудов<@SITE_URLstrong>.

Вълшебният спектакъл отбеляза завръщането на една от най-ранните творби на Верди след 25-годишно отсъствие от софийска сцена.

Зоркото око на екипът ни забеляза в залата
Спортист номер 1<@SITE_URLa> на ViewSofia.com<@SITE_URLstrong> и Личност<@SITE_URLa> на годината на България в анкетата на БТВ, капитанът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>.

Красавецът<@SITE_URLa> наподобяваше неистово Ричард Гиър в сцената от култовия „Хубава Жена”, докато гледа брат си в главната роля, защото беше официално придружен от симпатична млада дама в безупречен тоалет, в която след кратко колебание различихме журналистката от ТВ7 Петя Желева<@SITE_URLstrong>.

Дамата нашумя, след като успя да развълнува обществеността през миналия Август, когато взе интервюто за милиони от Христо Стоичков<@SITE_URLstrong> за списание „Max”.

Нашето претенциозно, стилистично наблюдение отсече - двамата изглеждаха прекрасно.

Той в елегантен черен костюм @SITE_URLпо наше предположение
Versace<@SITE_URLa>@SITE_URL, тя - елегантна в черна рокля без ръкави и шеметен десетсантиметров ток в убийствен лак.

More from View Sofia

More Галерии