Следва

Прекрасни чанти с пастелни глазури!

Стефан Щерев

преди 12 години

 Стефан А. Щерев е многолик и разнороден талант. От ранна детска възраст изкуството е инжектирано във вените му и това е все така непроменено и до днес.

Въпреки че театърът е най-голямата му любов, заради която в един момент непрекъснато снове между България, Хърватска, Македония и Сърбия, Стефан успешно отваря сърцето си и за няколко по-малки. Една от тях е киното.

Той успешно "разлая кучетата" със сръбските псувни, които излизат от устата на героя му сърфист в "Прогноза" и без проблем се превъплъти в образа на арабски шейх в "Мисия Лондон". С днешна дата актьорът е част от най-новия БГ сериал "Отплата", където играе... актьор.

Осен всичко това С.А.Щерев е един от водещите на рубриката "Последно 10" на Станция Нова, съорганизатор е на фестивала "Антистатик”, за който казват че е "манифест срещу инерцията и своеобразно желание за себеизразяване чрез радикално движение и режисира кратки филми.

Има още много неща, които можем да кажем за него, но днес ще го оставим той самият да поговори за себе си... този път чрез музика.

Вижте петте най-любими песни на Стефан А. Щерев:

More from View Sofia

More