Следва

Who is she?

Кандидат-миските ще се фокусират и върху други общественозначими теми

Участничките в риалитито "Пътят към короната 2", което проследява подготовката на кандидатките в конкурса Мис България 2012, посетиха общност "Ново начало", която се занимава с проблемите на наркозависимите. В епизода,
излъчен вчера по TV7, красавиците се запознаха с основателя на общността Желяз Турлаков.  

Други преди 12 години

Участничките в риалитито "Пътят към короната 2", което проследява подготовката на кандидатките в конкурса Мис България 2012, посетиха общност "Ново начало", която се занимава с проблемите на наркозависимите. В епизода,
излъчен вчера по TV7, красавиците се запознаха с основателя на общността Желяз Турлаков.

Турлаков обясни на момичетата начините на терапия в общността, пробле! ите, стоящи пред младите хора, веществата, които предизвикват зависимост и пътят, който един зависим трябва да измине, за да заживее отново пълноценно. Претендентките за короната бяха силно впечатлени от срещата си с Желяз и момчетата от общността, които са прекратили своята наркозависимост и се опитват да започнат нов живот.



Проблемът с наркозависимостта ще бъде тема и на следващия риалити епизод на "Пътят към короната 2", както и в съботното студио на предаването, което ще се излъчи по TV7 от 21:00. Боби Сапунджиев, Вихра и Наско от БТР ще споделят своето отношение към проблема с наркотиците, който засяга над 300 000 българи.

Друга тема в съботното студио ще бъде "Вечерта на талантите", в която претен! дентките очароваха менторите на конкурса. Талантът на момичетата ще бъде коментиран от Мария Илиева и Камелия Воче.

Гледайте "Пътят към короната", втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00! 

More from View Sofia

More Други