Следва

Месопотамия

Anthony Pappa - гуруто на прогресив хауса

Пак идва петък и, въпреки снега навън да ни напомня, че сме в разгара на зимата, гарантирано е, че и най -суровото време...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Пак идва петък и, въпреки снега навън да ни напомня, че сме в разгара на зимата, гарантирано е, че и най -суровото време не би могло да задържи столичния клъбър у дома си в тази вечер.

Повечето хора в Мелбърн може и да не знаят кой е Anthony Pappa, в България обаче той едва ли има нужда от представяне. Club Escape с гордост посреща австралиеца станал световна икона на прогресив хауса.

Anthony Pappa<@SITE_URLstrong> наистина е майстор в занаята си и един от най- уважаваните и почитани DJ-и на международната сцена.

Листа с постиженията на Pappa<@SITE_URLstrong> е безукорен: само на крехката 15-годишна възраст той печели престижния DMC шампионат на Австралия и още тогава подгрява за Sasha и Digweed пред многохилядна публика в Metro - най-големия клуб в Южното полукълбо.

Само четири години по-късно, чувствайки се твърде изолиран от центъра на клубния живот, той прекосява света и се мести да живее в Англия, където ознаменува 19-тата си годишнина с шампионска титла в надпревара на прочутото клубно списание Mixmag.

Следват резиденции за Ministry Of Sound<@SITE_URLstrong>, Twilo<@SITE_URLstrong>, Renaissance<@SITE_URLstrong>, приятелство с Dave Seaman и първи продукции за неговия лейбъл Stress Records. Не закъсняват и миксирани компилации за Global Underground<@SITE_URLstrong> (‘NuBreed 1’) и австралийския лейбъл EQ<@SITE_URLstrong> (‘Balance 006’).

Не е изненада за никого, че днес „татенцето” е твърде зает да вдъхновява танцуващите хора по целия свят с разтърсващите си сетове.

Повече от сигурно е, че Anthony Pappa ще успее да плени отново и българската публика, създавайки еуфорична атмосфера с мощните си бийтове. И макар да е невъзможно да предскажем селекцията му, едно е сигурно – от него можем да очакваме само съвършенство!!

CLUB ESCAPE
<@SITE_URLstrong>25-ти Януари
www.clubescape.com<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии