Следва

Who is he?

Риана влезе по спешност в болница!

Американските медии съобщиха, че след бурна нощ и купонясване по повод модния бал Met Gala в Ню Йорк, поп звездата Риана е приета в болница...

 

Лица преди 11 години

Риана сама съобщи в профила си в туитър, че е приета в болница в Ню Йорк като за доказателство дори пусна снимка на ръката си, на която има игла със система. На фона добре се виждат и черните й орлови нокти.



Медиите зад Океана съобщиха, че барбадоската красавица е припаднала и била приета по спешност в болница заради „изтощение и дехидратация“ след партито в Met Gala, Ню Йорк. Събитието се случило непосредствено, след като 24-годишната звезда се оттегли от репетиция, отново поради преумора.

След кратък престой в медицинския център, лекарите изписали скандалната изпълнителка от болницата и й позволили да лети обратно към дома си в Лос Анджелис.


Според близки до звездата от два месеца тя го е ударила през просото, почти всяка вечер се напива до неузнаваемост и често пуши марихуана. Рири обича да се забавлява, но вече прекалява, коментира неин приятел. Наскоро семейството на дивата дори сподели, че се надява тя да си вземе почивка и да се прибере малко у дома. Брат ѝ загрижено каза, че тя му изглежда доста уморена и от работа и партита съвсем скоро ще рухне, както и се получи.

 

 

More Лица