Следва

МИНАЛОТО: Кралското кръщене на принц Хари

Рускините – защо са толкова много Жени и някои разсъждения за успеха им с родните мъже, и не само с тях

Рускините покоряват света. И не само го покоряват, а направо га завладяват, и то със завидна лекота...

Други преди 11 години

Рускините покоряват света. И не само го покоряват, а направо га завладяват, и то със завидна лекота, последователност и славянски чар, напълно неустоим. Напълно неустоим за мъжете. И по-малко за жените, които имат своите резерви по темата „На Русия с любов”.

Те са на подиума, масово. Те са в списанията – също масово. Те са грациозните феи на толкова атрактивните и харесвани нежни занимания и спортове като балет, художествена гимнастика, фигурно пързаляне.

Те са гаджета на най-интересните актьори, вкл. Холивудски. Те омагьосват къде що има богат мачо по света. Те са шампионки по прелъстяване и оплитане в мрежите на страстта и безумието на всякакъв калибър мъже, от президенти до обикновени звезди, от величия на спорта до шефове на издателства и цели бизнес империи.

Те са прими, на сцената и в живота. Невероятното им умение да въртят сините си очи е майсторство, смесващо в себе си невинност, обещания и умения, а разгадаването на тази амалгама лесно се превръща в житейска цел за омагьосаните лебеди около тях. Отива им да се държат като царкини, а това винаги сплотява редиците на героите-принцове, готови да хукнат да се бият с лами и дракони, само и само да се докопат до царкинята и нейната любов.


Катя, Анна, Лена, Наташа, Оля... всички те са любимки...


Сопраното Анна Нетребко


А като се замислихме като как така се получава така, установихме, че рецептата не е еднозначна, но е много интересна за разсъждения по тема.

Дали рускините са в авангарда на завладяването на мъжете във времена, в които мъжете се топят като майски сняг, защото са "лесни". Или защото това е в кръвта и възпитанието им, доминирани от толкова много войни и толкова много жертви в тях, че в определени моменти не са оставали мъже в необятната руска шир.

Дали защото са по принцип красиви жени, с хубост, която винаги ще е на мода – светла кожа, светла коса, светли очи, високи скули, знойни фигури.




Наистина не знаем къде е разковничето. Но знаем, че рускиня ни учи от национална телевизия как да правим секс. Рускиня оглавява Организацията на блондинките, т.е. на съблазнителките в България. Рускиня е съседката ми на етажа отляво, женена за българин, който я боготвори, а тя пък никога, абсолютно никога не носи ниски обувки, включително и в къщи. Рускиня е касиерката в българската банка, която ме обслужва и, определено мога да твърдя, че е най-атрактивната банкова служителка, която съм виждала.

И абсолютно няма значение, че навремето имаше виц за спасителите по българското Черноморие при соца – ако си спал с шведка, ти дават 3 точки, за чехкиня, полякиня и унгарка – 2, за германка – 1, а за рускиня – ти взимат 1 точка. А може би и във вица да е истината?

Руските момичета умеят изкуството на женствеността и съблазняването. Това е ясно.

Те са харизматични и обещаващи, обещаващи и обещаващи необятни интензивни преживявания, за които ние, скептичните жени, може и да скърцаме със зъби, но ценителите знаят какво му е хубавото на витаещото във въздуха обещание.


Наталия Кобилкина, виден сексолог в Шоуто на Слави

И момчетета бързо се влюбват в тяхната галантност, в това че са внимателни, услужливи, гукащи и нежни, а освен това и винаги прекрасни – червени устни, руси коси и мини-поли и обезателно много висок ток, и че преди всичко са жени, които обичат да излагат на показ женствеността си. Като от мечтите на момчетата.

Рускините са жени, които вдигат самочувствието, хранят суетата и са напълно способни така да погалят егото, че да пленят избраника си за цял живот! Или ако не е цял живот, поне нужното време, за да му остане на човека спомен за цял живот.

За рускините и омагьосващия им чар може да се каже още много, а клишета се раждат постоянно, но е факт, че руските жени действат на мъжете подобно на азиатките - завладяващо-замайващо и непускащо. В което няма абсолютно нищо лошо, само дето нас, българските жени, понякога ни е яд, че се налага те да ни учат на секс, на женственост и на любов. Може и да са по-добри в нещо, и сигурно са, но нас пак ни е яд.

И като потвърждаваме успеваемостта на рускините, с която отдавна сме свикнали и признаваме чистосърдечно, оставяме темата отворена. Споделяш ли тезата или си против аргументите ни – ще ни е интересно да научим. Темата определено има накъде да се развива.



Няколко, но само няколко, примера за успеха на руските жени по света и у нас:


Анна Нетребко - Най-скъпоплатеното сопрано в света, както я определят, има връзка с женен мъж още от студентските си години, завързва много афери с колеги, има бурен любовен романс с 19-годишен балетист, а след него с италианския бас Симоне, който дори й предлага брак. Има син от уругвайския баритон Ервин Шрот.

Алина Кабаева, гимнастичката, която се забърка в любовна афера с Владимир Путин на 27 години.

Оксана Григориевна, която успя да омагьоса Мел Гибсън

Наталия Водянова, супермоделът се омъжва за разглезения "принц" английския Лорд Портман, от когото има три деца, но се развеждат след няколко години брак. Сега Наталия има любовна афера с Антоан Арно, син на Бернар Арно, изпълнителен директор на конгломерата LVMH.

Ирина Шейх
, модел и гадже на сексимвола Роналдо.

Наталия Кобилкина, сексолог, омъжена за българин. 

Олга Ускова, родената в Сибир рускиня е председател на Международната асоциация на блондинките, бизнес дама, колекционер на пеперуди, била е омъжена за българин.
 

More from View Sofia

More Други