Следва

Who is she?

МИНАЛОТО: Най-щастливият миг от живота на Роберто Кавали

Неусетно Кавали придоби онзи ореол, който всеки любящ баща създава, когато говори за децата си...

Други преди 11 години

Цял свят знае, че Роберто Кавали е ненадминат в своя специфичен дизайнерски стил. Той обаче е и един истински романтик по душа, верен на семейството, баща-мечта. Това не е учудващо, все пак той е италианец, а ние сме убедени, че тези мъже просто го носят в себе си.

Ние попаднахме на кадри от неговия личен блог, в които той толкова развълнувано и умилително разказва за раждането на първото си дете, което нарича „първата велика емоция в моя живот”, че някак успя да ни стане още по-симпатичен.



Неусетно Кавали придоби онзи ореол, който всеки любящ баща създава, когато говори за децата си. И за да не сме голословни, ето и неговия разказ за раждането на дъщеря му Кристиана на 10 май, 1965 година:

Връщам се към Милано от Монте Карло, където имах две важни срещи, и тичам към ЖП гарата. Тичам и най-накрая успявам да хвана влака.
Това е онази част от моя живот, която не харесвам никак – да тичам, да тичам и все да съм под напрежение дали ще пристигна навреме.
Вече стоя в купето на трети вагон. Мога ли да се отпусна, да поспя за този час и половина…Ще се опитам.

За довечера съм организирал тържествена вечеря в голямата си къща във Флоренция. Днес е рожденият ден на Кристиана! Иска ми се да вляза в ролята на патриарха, седнал начело на масата и който наблюдава, гледа, мисли и прекарва онези безценни мигове със своите пет деца и седем внуци…




Прекалявам с усмивките…скачам от стола…майка ми, приятелите ми ме прегръщат…Момиче е !

Помня онези сълзи! Онези прекрасни, емоционални сълзи от радост! Моята малка Кристиана! Прекрасна е!

Тя стана моя малък модел! Всяка снимка бе запазен миг на щастие…”


Понастоящем семейството на Кавали живее предимно в огромната му къща във Флоренция. Той се радва на три деца, две от които - Кристиана и Томасо, са от първия му брак, а третия му син Робин е от втория му сегашен брак.
Кой знае, може би има време да се порадва на още едно...
 

More Други