Следва

Who are they?

Who is she: 10 любими факта за Дженифър Лопес

Апетитните извивки на тялото й са най-обсъжданото нещо, когато стане въпрос за нея...

Други преди 11 години

Апетитните й извивки са най-обсъжданото нещо, когато стане въпрос за нея. И как да не са, след като тя е притежателка на едно от най-горещите тела зад Океана и е модел на подражание на милиони хора.

Всъщност Дженифър Лопес върви в комплект със задните си части, които наред с таланта, сексапила и упоритостта й я направиха световно известна звезда. Затова не се и учудихме, че толкова хора я познаха, макар и на снимка преди много години, когато в петък попитахме Who is she?.


С днешна дата латино дивата трупа все повече и повече слава и милиони и е по-известна от всякога, но нека изброим и 10-те факта, които ни се сториха най-любопитни за нея:

1. Дженифър е средната от три дъщери. Баща й Дейвид е компютърен техник, а майка й - Гуадалупе, учителка в детска градина. И двамата са родени в Пуерто Рико, но се срещат чак когато емигрират в Америка. Бабата и дядото по майчина линия пък идват от Европа.

2. В тийнейджърските си години  Джей Ло играе софтбол и тенис и се изявява като гимнастичка. След като завършва училище, работи за кратко като секретарка в адвокатска кантора.

3.
 Започва кариерата си като танцьорка в телевизионната комедийна програма In Living Color. Преди да се прочуе се снима и в клип на Джанет Джексън.

4. Светът отваря очите си за нейната хубост и талант след участието й в два филма: "Моето семейство" от 1995 г. и "Селена" от 1997 г., който дори и носи номинация за "Златен глобус" и славата, че е първата латиноамериканска актриса с хонорар над един милион долара.

5. Наричат я "Китарата" заради специфичните извивки на нейното тяло.

6. Музикалната й кариера стартира през 1999 г., а дебютният й албум става шест пъти платинен.

7. През 2001 г. филмът с нейно участие "Сватбеният агент" е най-гледаният филм в САЩ, а нейният албум "Джей Ло" (J.Lo) е номер 1 в класацията на Билборд Топ 200. Така Дженифър Лопес става първата жена, която има едновременно номер 1 филм и номер 1 албум в една и съща седмица.

8
. Дженифър не близва алкохол.

9. Латино дивата се е омъжвала три пъти. До нея са били звезди като Уесли Снайпс, Пи Диди, Бен Афлек, Марк Антъни, но за сега никой не е успял да я задържи до себе си. Оказва се много трудно да бъдеш с толкова ярка и силна жена като Джей Ло.

10.
 Известната певица, танцьорка, актриса и дизайнер Лопес освен всичко друго е и много успешна бизнес дама. Тя успява да изтъргува първите снимки на близнаците си на списание People за цели шест милиона долара.



 

More Други