Следва

Това, което знам: Повелителката на боба, ясновидката Гюкчен. Продължението!

Who is she: 10 любими факта за Ева Лонгория

Тя стана известна покрай участието си в сериала "Отчаяни съпруги“, където изпълнява ролата на Габриел Сулис...

Други преди 11 години

Американската актриса с мексикански произход, за която те попитахме сутринта Who is She? всъщност е секси миньончето Ева Лонгория. Тя стана известна покрай участието си в сериала "Отчаяни съпруги“, където изпълнява ролата на Габриел Сулис. Разбрахме обаче и още някой интересни неща за нея:
 

1. В детските си години Ева се възприема като не особено хубава и има проблеми с килограмите. Мечатата й е да стане фитнес инструктор, но след като печели конкурс за красота, когато е на 18 години, бързо сменя целите си и става модел.

2. Всъщност очарователната латина е висока едва 157 см., но това не й пречи да се нарежда сред първите места в класациите за най-сексапилни и красиви жени.

3. Ева Лонгория всъщност e бакалавър кинезитерапевт.

4. Оказва се, че ролята на Габриела Солис в сериала "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives) е напълно достатъчна, за да я превърне в една от най-известните жени на света.

5. Според Ева тя и героинята й в "Отчаяни съпруги" си приличат по това, че и двете са решителни жени... и са много секси, разбира се.

6. Актрисата с ръка на сърцето си признава и, че е откраднала някои вещи от снимачната площадка на сериала, докато той още се снимал.

7. Джесика Алба пък краде ролята във филма "Dark Angel" под носа на Ева.

8. Латината смята целувката за много по-интимен акт от самия секс и затова се дразни, когато в сценариите й има сцени с целуване.

9. Една от мечтите й е да поживее малко с Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и децата им, защото за нея те са истинско сплотено и забавно семейство.

10. 
Въпреки многото си любовни разочарования, Лонгория описва себе си като "безнадеждна романтичка" и много пъти е споделяла, че се разтапя от мъже с добро чувство за хумор.



 

More Други