Следва

Скарлет по бикини и в перфектна форма

Това, което знам: Повелителката на боба, ясновидката Гюкчен. Продължението!

Родената преди 51 години в Пещера Гюкчен не просто мята по масата едни бобени зърна. Ясновидката е...

Други преди 11 години

Родената преди 51 години в Пещера Гюкчен не просто мята по масата едни бобени зърна. Ясновидката е потомствена лечителка вече седмо поколение, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика...

Миналата седмица ти представихме първата част от обширното ни интервю с гадателката, продължаваме с част две, а финалът е следващия петък. 

Виж първата част от интервюто тук>> 

Гюкчен: .... Ще ти разкажа случай с брат ми, свързан с позитивността и силата на мисълта. Един ден преди години, когато преживяваше нова страница в живота си, нещо ме караше силно да мисля за него. Потърсих го у тях и снаха ми каза, че бил на място, на което аз със сигурност знаех, че не е. Два дни умът ми беше все при него и се оказа, че е отишъл с приятели на преход покрай скалите в село Чавдар - той е заклет планинар. Една вечер ги хваща буря и трима от тях изгубват пътя. Брат ми пропада в пропаст, но успява да се хване за корените на дърветата. След няколко часа, точно в полунощ, чувам в съня си задгробен глас, който ми казва: "Гюкчо, пали кандилото, че умирам!". Видях и едни наранени нозе. Стреснах се, станах и запалих кандилото на Св. Богородица - в такива моменти винаги искам да стига до мен Божествената светлина. Тогава съсредоточих мисълта си върху това, че брат ми може да се спаси, където и да е, и започнах да се моля и да мисля за него. Минаха 20 минути и усетих някаква лекота. След три дни той се прибра целият ожулен, в пришки и рани. Видях същите спукани мехури по краката му от съня си, и се усмихнах. 

Той не ме попита защо, но каза: "Знаеш ли какво се случи? Не знам дали ме чу, но аз те повиках!". Отвърнах му, че съм знаела, защото в този момент той е бил при мен и аз съм го извадила от бездната в 00:20 ч. просред нощ. Не знам, каза, каква сила имаш, но е Божествена, даде ми светлина и успях да се изкача отгоре на билото. На другия ден видял дерето - било остро и дълбоко колкото 4-етажна сграда. Хванал се за главата заради онова, което го е чакало долу и не спрял да се чуди как съм го спасила.

Затова ти казвам, че дарбата ми е уникална, защото обичам и мога да помагам на хора в истинска беда. Някои си мислят, че имат проблеми, а то са бели кахъри, други нямат нужда от помощта ми.



V. S. А с боб откога гледате?
Гюкчен:
С него от малка си играя и съвсем от скоро го ползвам за проблемите на другите. Преди се допитвах до него само за семейни въпроси.

V. S. Ами, дай да хвърля един боб да видиш как стават нещата (Гюкчен вади две шепи бобчета от кристалната купа, в която ги държи, и започва да отброява до 41.)
Гюкчен:  Зрънцата трябва да са 41-о на брой. Сега ще ти кажа защо, момент! Значи, едното зрънце е твоето, с останалите бобът гадае. Този е един от най-старите методите и идва от египетската общност. Друг метод е мексиканският, от където произлиза бобът, но там гледат със 72 зърна. В общи линии конфигурациите са еднакви. 40-те броя значат посоките на Земята, показват стихиите, миналото, настоящето и бъдещето. После се разделя на три и в триъгълника човека може да зададе конкретен въпрос към боба. - През цялото време Гюкчен се взира в бобените зърна и ръцете й ги пренареждат по някакъв мистичен начин. Купчинките и бройките боб в тях са различни и очевидно значат различни неща. - Ето сега ще попитам дали в България ще има нови силни трусове, продължава тя комуникацията си с боба. След секунди мълчание отговорът е: - Не, няма да има земетресения, а до година и два месеца България официално ще излезе от кризата, ще влезе в Шенген. Тези две двойки бобчета казват, че ще бъде не много сънчево с повечко дъждове, но реколтата ще се запази. А петицата значи, че ни чака добро бъдеще.



V. S. Добре, де, а как решавате къде колко бобчета да сложите?
Гюкчен: Не, не, виж сега, пак ще го хвърля! - Гюкчен прибира в ръцете си боба, поклаща 2-3 пъти шепи и го мята пак на масата. - Ето, виждаш ли, той сам се дели, сега падна по различен начин. Тук двойката значи, че в момента ни е много трудно, такова е общото състояние на България. Четворката казва, че се работи по въпроса за излизане от кризата, но засега няма ефект. Гледай, виждаш ли конфигурацията каква е - 2, 4, 3. Тази тройка накрая точно това казва - бавно, трудно, с катаклизми, но ще изплуваме. Макар и на хората в момента да им е все тая какво ще се случва. А ей онова бобче там, което се отдели, означава ново начало до пет месеца за българите. Другите конфигурации означават, че за България след 16-и юни с подредбата на планетите, се получава един триъгълник за нещо ново. Тук искам да им кажа на премиер и президент, че сами птички пролет не правят! Хората трябва да се обърнат към себе си и да потърсят отговорностите, които им се падат, за да тръгне тази държава напред.

По принцип българина е пестелив, но му се налага да тегли кредити. И от това си пати в момента - ето, виж я единицата! Но винаги ще намери начин да се справи финансово. И аз много се гордея, че съм част от този силен народ! Защото на фона на всичко, което се случва по света, мога да кажа, че сме уникални!

V. S. А онези купчинки там какво ни говорят?
Гюкчен: Тук са две осмици. След 26-и август ще навлезем във вибрация с първата енергийна осмица за една година. През това време трябва да построим нашите си неща в живота, за да може следващите осем години другата енергийна осмица да ни помага градивно. - Гюкчен отново размести купчинките, поогледа ги, усмихна се и продължи: - Я виж колко хубаво се даде на българите! Ние го заслужаваме, защото сме добри и силни хора. От 2017-а година младите и заминалите от тук ще започнат да се завръщат! Какво хубаво предсказание направи днес боба за българите! И много ми се иска да мога да помогна на народа си с моята дарба, България да стане един добър енергиен център, както Бали, Тайланд или Тибет. И България, както моя боб, е на четири посоки. Имаме толкова съкровища под краката си, истински енергийни оръдия! На изток са открити мощите на свети Йоан Кръстител - това е голям енергиен център за хората, които искат да се молят! Друга такава точка са югозападните Родопи с паркалисите и черквите си, които не са големи, но са лечебни. Ами Рупите? Те са една от най-мощните енергийни точки в цял свят! Защо да не се зареждаме от тях, както леля Ванга ни учеше?! А и тя ми е помогнала да тръгна по пътя си, за да защитавам тази кауза. Тя казваше така: "Ние всички продаваме надежда!". Защо и аз да не го правя, за да помогна на страната си?!



Всичко е енергия, във всяко нещо има красота. В България има от всичко по много - море, реки, растителност, изгревите, които събуждат планините от утринната роса. И за да живеем всички в България с добро и мир, първото нещо, което според мен трябва да се направи, е да се спре войната между религиите. Аз съм християнка, но съм с мюсюлмански произход. Обичам всички хора, но ми се иска човеците, а и политиците, да не бъркат религията и етносите с ислямизма! И да не обвиняват ходжи, врачки и гледачки за несгодите си. Аз лично...

Следва продължение. Чети в петък!
Виж първата част от интервюто тук>> 

More Други