Следва

Петъчна доза СЕКС: Време е за супер герои!

Стефка Костадинова е на корицата на двойния летен брой на списание Intro

 Списание Intro отбелязва най-голямото спортно събитие на планетата...

Други преди 11 години

 Ще имаме медали, сигурно ще са четири, даже пет – сподели световната рекордьорка в ексклузивно интервю за списанието за градска култура


Списание Intro отбелязва най-голямото спортно събитие на планетата, Олимпиадата в Лондон, като за лице на своя двоен летен брой избира примата в леката ни атлетика – Стефка Костадинова.

Като член на БОК именно носителката на Златен Оскар за спорт е водач на българския отбор и е готова както да се радва с нашите състезатели, така и да плаче с тях, ако се наложи.

Без да назовава поименно и да натоварва допълнително атлетите с конкретни очаквания, Стефка Костадинова прогнозира: Ще имаме медали, сигурно ще са четири, даже пет.



Узряла да бъде твърд и отговорен ръководител по повод своята кариера на спортист и все още неподобрeния си рекорд от 209 см, Стефка споделя: Знам, че няма недостижими рекорди и незаменими хора. Но много ми се иска рекордът в скока на височина да остане български, защото скокът си е наша дисциплина, наша школа.



И отвъд лицето от корицата летният брой на списание Intro е пряко свързан със спорта – в него четете още за политическите и икономическите аспекти на Олимпиадата, за драматичните сблъсъци на мнения по повод тазгодишните символи – лого и талисмани на игрите, и се срещнете с две жени, отгледали шампиони – майките на Петър Стойчев и Станка Златева.



Фотограф: Момчил Христов за сп. Intro

More from View Sofia

More Други