Следва

Топлата връзка между Веско Маринов и Спорт тотото

Натали Портман се омъжи за бащата на детето си Бенджамин Милпайд

Нямаше как да пропуснем да ти съобщим радостната новина, касаеща една от любимите ни холивудски актриси. На 4 август, събота, Натали Портман се омъжи за бащата на детето си Бенджамин Милпайд...

Други преди 11 години

Нямаше как да пропуснем да ти съобщим радостната новина, касаеща една от любимите ни холивудски актриси. На 4 август, събота, Натали Портман се омъжи за бащата на детето си Бенджамин Милпайд на церемония в тесен кръг в Биг Сур, Калифорния.

По-рано тази година приятел на Натали бе заявил пред медиите, че това е едно от любимите места на актрисата, затова смятаме, че явно не случайно сватбата се е състояла именно там.

На церемонията са присъствали около 60 души, тъй като Натали и Бенджамин са искали да празнуват само с най-близките си хора, като сред гостите е била и милиардерската наследница Иванка Тръмп.

Натали Портман срещна хореографа Бенджамин Милпайд по време на снимките на филма „Черен лебед” и двамата са заедно оттогава. Ние тайничко й завиждаме, но все пак пожелаваме на младоженците да са много щастливи.
 

More from View Sofia

More Други