Следва

Парти звездите на седмицата

Тръмп 101. Моят път към върха

Доналд Тръмп е президент на “Тръмп организейшън” и Председател на борда на директорите на Университет Тръмп...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> За автора:<@SITE_URLstrong>
Доналд Тръмп е президент на “Тръмп организейшън” и Председател на борда на директорите на Университет Тръмп. Най-прочутият в света инвеститор в областта на недвижимите имоти и автор на много бестселъри, той е пример за съчетание на майстор на успешните сделки и ревностен филантроп. Докато разгръща идеите си в строежа на пълвокласни хотели, спортни зали и увеселителни заведения, той последователно полага нови стандарти и изисквания, които вдигат летвата за целия свят.

За книгата:<@SITE_URLstrong>
Самият господин Тръмп предлага на читателите си умения, които да им помогнат при постигане на целите в живота, бизнеса и кариерата. Всичко се дължи на добрата стратегия и използваната тактика.

Книгата представлява сборник с решенията, идеите и препоръките на Доналд Тръмп, организирани в 20 отделни теми, сред които “Не погубвай живота си с работа, която не обичаш”, “Поставяй си висока летва”, “Доказването става с работа: Научи се да поемаш рискове”, “Твоята интуиция е най-добрият ти съветник: вслушвай се във вътрешния си глас”, “Води преговорите така, че да спечелиш: бъди дипломатичен”, “Плувай срещу течението: удобството може да стане причина за потъването ти”, “Работи все повече и повече.

Откъс от книгата:<@SITE_URLstrong>
“Нека да поясня – наличието само на идея не е достатъчно. И никога няма да бъде достатъчно. Идеята трябва да се задвижи. Ако на човек му липсва мотивация и ентусиазъм, великата му идея просто ще си остане на бюрото му или в главата му и до никъде няма да стигне. Липсата на хъс често се оказва нещото, което отличава неуспеха от успеха.”

Издател: Изток - Запад <@SITE_URLstrong>
Цена: 15.00 лв<@SITE_URLstrong>

More from View Sofia

More Галерии