Следва

Почина патриарх Максим

Who is she? 10 любими факта за Катрин Хейгъл

Нежната осанка на Катрин е завладяваща и ние обожаваме да я виждаме на екран...

Други преди 11 години

Тази сутрин те попитахме "Who is she?". За тези от вас, които не успяха да отгатнат, това е Катрин Хейгъл - красивата американска актриса и продуцент, която е супер известна с ролята си от тв сериала "Анатомията на Грей", където влиза в ролята на д-р Изи Стивънс.

Нежната осанка на Катрин е завладяваща и ние обожаваме да я виждаме на екран. Тя притежава невероятен чар, който е пленил не само цял Холивуд, но и много любители на киното по цял свят. Ние със сигурност сме едни от тях.


Това са нашите любими 10 факта за любимата ни Катрин.

1. Катрин Хейгъл има германски и ирландски корени, родена е във Вашингтон в семейството на Нанси, която е неин мениджър и Пол Хейгъл- финансист.

2. Кейт има двама братя - Джейсън, Холт и сестра- Мег. През 1986 г. Джейсън претърпява инцидент с кола и умира. Това е голям шок за цялото семейство, което решава да дари органите му.

3. Когато е на 9, лелята на Катрин започва да й прави снимки, които след това изпраща на няколко агенции за модели. След няколко седмици, Кейти подписва договор с Wilhelmina Models за дете модел.

4. Дебютът й в киното започва с филма "That Night" през 1992 г., по това време е ученичка в New Canaan High School, което в последствие напуска заради мечтите си свързани с Холивуд.

5. Най- известните си роли прави във филмите- "That Night", "Knocked up", "27 dresses", "The ugly truth", "One for the money" и още много други.

6. Хейгъл притежава множество награди, сред които Emmy Awards за ролята й във филма "Анатомията на Грей", 2 награди People's Choice Award за любима телевизионна актриса в драма сериал и за любима актриса, ShoWest Convention, USA за звезда на година и много номинации.

7. Катрин Хейгъл е яростен природозащитник и член на РЕТА. Помага на Best Friends Animal Society, организация, която се грижи за кучета. Освен това, Катрин и майка й създават фондация в памет на Джейсън, който умира едва на 15 години.

8. На 23 декември 2007 г., Катрин се омъжва за Джош Кели, с когото осиновяват две момиченца - Нанси Лейт и Адалед Мари Хоуп Кели.

9. Била е на корицата на безброй списания, сред които Seventeen, Maxim, Vanity Fair, Cosmopolitan и други.

10. Списание Maxim я поставя на 12 позиция в "Топ 100 на най-горещите личности", а списание FHM я определя за "Най-секси жена на Земята” отреждайки й 19 позиция.


 

More Други