Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та година

От днес, точно до Коледа - 50 известни лица - 25 жени и 25 мъже ще се борят за твоето признание, за да оглавят...

За пети пореден път ViewSofia събра каймака на родните звезди и излъчи списъка на Най-красивите българи за 2012 година.

От днес, точно до Коледа - 50 известни лица - 25 жени и 25 мъже ще се борят за твоето признание, за да оглавят класацията на ViewSofia Топ 50 на най-красивите българи.

Със своята красота, която няма нужда от съзерцаване, а се проявява чрез постижения, имидж и талант в сферата, в която стават известни, тези наши избраници излъчват обаяние, което пленява целогодишно. Тяхната красота събрана тук е нещо, което ни радва безкрайно и зарежда мощно, но както във всяка игра и тук ще "оцелее" само по един от отборите на жените и мъжете.

Традиционно точно по Коледа ще излъчим победителите измежду тези 50 най-красиви жени и мъже на България (виж миналогодишните номинирани) и ще обявим двамата Най!

Но до тогава - гласувай, за да видиш любимците си в специално интервю за ViewSofia.


 

Коментари: 31

T
tedi_g (2012/12/25 / 00:43)
Тодор Скримов
Светлана (2012/12/20 / 14:46)
Таня Илиева и Станимира Колева
D
deni_t (2012/12/10 / 14:52)
Много странна класация,не съм съгласна с подредбата и присъствието на забравени фолк певици и неуспели актриси..
M
Mili Vanili (2012/12/07 / 10:49)
митко, поздравявам те за мнението, взе ми го от устата.
B
budimir metalnikov (2012/12/07 / 08:37)
хубаво е,че една такава ситуация може да ни покаже неочаквано важни неща,с оглед на обществено политическите менажменти. имаме една редакация..Тя е длъжна,по всички личи ,че това е един "демократичен" акт да провери нагласите на публикта. тя ви казва:публико ти избери...не само тази тук редакция..всяка друга. и ти си казваш..ето 50 предложения..на мен ми е отредена възможност да избера..моят глас се брои.. да.обаче това е пасивен глас..защото някой вече е избрал кои да са тези 50.. ако ви кажат месец преди това: изпратете ни снимки и опишете 10 от най-красивите -външно и в своето публично поведенелтатите..изчистват се атите 10.. ..събират се резултатите.. аз бих остъпил така..съкращавам тези ,които са очевидно приятелите и избраните заради някаква шега или глупост....да кажем ще се появят 30 имена. първите 2 и последните 18 ги махам и разбърквам останалите 10.. тегля го по жребиий.. и оставампубликата вече да се дърли кой да е най-отпред..аз нямам никакво доверие в тези калсирания на населението с вот..смс.дори когато става дума за красота,а не за някаква фигура важна за народа и обшеството. спомнете си напр първия биг бр..понеже него съм гледал.. фаворита беше ЗАРА.. безспорно..но поради метафизиката на красивата душа-те избраха здравко-от приморско от ндсв. докато хората запомноха например Найден и Стойка... те им бяха най забавни и тяхмите лафове станаха национални.. посе зара направи някаква кариера на красавица и симпатяга..но здравко не успя. как беше на 2 нби бр..припомнете ми..а да..имаше една красива елена..то кой го спечели..не беше тя ,нали.. аз доколкото си спомням те я изгониха като най-голямата развратница...бахмамау,че една красива ч=жена ,каква да е е в съзнанието на делничното ... красавиците обикновено в секса търпят най голяма суша и неудача.. другаде им е суилата..на друго място те шибат те,..в главата,във въображението.. имаме предвид,че избора на населението бе коректен..тя наистина им изпи кръвта.. мой стана тогава номер едно..ей сега ме карте да гледам,какви глупсоти..ама приятнио глупсоти нали.. btw BRIGHT SIDE dear smaramara ,is always the gray side,if the other is black(or white)/всеки знае ,че няма по-тъмно място от това да гледаш към светлината.. така че,това са доста детски приказки..далай ламски простотии.хегел го е казал TARRYING WITH NEGATIVE ,в увода към фен на духа...да не отместваш погледа ,а да останеш при отрицателността.всичко в тоя свят се постига през отрицание на предходното..нищо не става доктао се лензиш на отлъм светлата страна..ми че целия рок е базиран на талъсъми,черно,нощ,вампири...щом говориш за музика трбва да го знаеш..тий да не е бялото братство..ако е рока и попа ще го закусъса откъм продажби
S
somaramara (2012/12/07 / 07:36)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/66050_10151148586179094_281079205_n.jpg http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/534437_10151088750039094_1712984313_n.jpg Rut, momicheto s nai-hubavite kraka...nai-krasivia glas i dushevnata sila da povdiga planini. Tq ne spira da raboti (SAMA!) i za 2 godini izdava 3 albuma. KOYA DRUGA BULGARSKA PEVICA PRAVI TOVA? Lipsvat mnogo hora ot klasaciata - OK...no vie ochakvate vsqka godina da se povrqt edni i sushti izturkani lica. Ne moga da razbera zashto sporite? Klasaciata ne nosi devidenti na nikoi ot "nominiranite"... Vseki edin chovek koito e razlichen za vas e "probutan"...ako ne e zloba kakvo e? izglejdate kato tipichnite forumni kompleksari...ili rodnini na nqkoi obiden che ne e nominiran...chill out and look on the bright side...tolkova li e trudno?
B
budimir metalnikov (2012/12/07 / 04:17)
част2..всеки,може да први калсации..но,знаете ли според нас,кое е важно..да има ясен и широко споделим критерий..(инак е мнение..инак не е справедливо..-и аз мога да си направя класацияи да кажем в нея на първо място ще са Милен русков ,митKO 3aшEB ,Палми Ранчев..няколко боксьора.. а останалите -дори няма нужда да пиша по имена-понеже за са от тези,дето не се появяват на повърхността-която бях описал като тенджера в вода,в която плъуват мазни общ(де)политически петна..ако им напиша имената,като е видят,ще може и да ме ступат.. проблема в случая ,заради,който ,наистина има "проблем" е че редакцията е направила миш-маш от критерии.-естетико-сантиментални..е срещатата на ниската естетика с профанно-сантименталното дава публичния кич.. затова и помислете,ако правите анти -класация-тя няма ли да има половината от тези тук в себе си.....малка боза с баничка..и хората се чудят към бозицата ли да гледат или как да не се измазнят от баницата.. тези калсации целта е изцяло властова..да се покаже,че редакцията има влияние...защо събранието на входа не прави своя годишна класация..защото няма свой орган..ако избачкат едно агит табло-могат да обявят и те една калсация..предприятията пшравят калсции за най-добринесъл служител-но те поне се бръкват с едно 200 кинта да не е без хич..вижте,важно е друго..хората скучаят..кората се харесват повече,когато изразят мнение и то бъде споделено,не защото е общото,а тъкмо защото изглежда да е неконформисткото..е това е кефа кефа на тези калсации -да има лакърдия..да си приказваме..много и дреме на ивет лалова или на пулев.,пък и се съмнявам,че 90% от тези знаят ,че вс ги е подредило за гласуване.. тук жанр няма..има нещо такова,каквото се случва след 5тата ракия..то е така добре известния принцип на бачкане "а бе,квото стане."нима шоуруума на H&M не е "а,бе,квоо стане'..и децата знаят ,че все нещо ще стане..ама то няма да струва пукната пара
B
budimir metalnikov (2012/12/07 / 03:58)
направо е диващина,че трябва да изясняваме такива очевидности и то на хора,които имат в заниманията сиу абстрактното(театъра...все пак пияния детои се улива с питие не значи,че знае какво е химическото натурфилософското естетво на веществото..той го поглъща,но не е сигурно,че го знае..хидим на театър имаме рабиота с абстрактно и конкретно..да кажем-ролята на хамлет е конретниостта ,а изиграването от тервел пулев е абстракция) нем,..понякога ми става обидно,че се включвам с такива банални уяснения..НЕКА Е ЯСНО С:ЛЕДНОТО..това е една редакция..тя прави по свои критерии..измиаля си някакви...всяка редакция,квартална органозация..дори елин рахнев прави ДУШ на годината..души на годината..беше писал текст-БЪРЗО,спешно канал едно да обяви спасилите дцата и загиналите в спасяването им за души на годината" какъв душбаг на годината..може и да си най-обикновен фашист и безверник и пак да спасиш деца..това е природен инстинкт..не е дух..това бърка видноия бг театрален драматург..вероятно в опит да си понаправи поар..сантименталияъта винаги акча градуса на популярбността..
M
mitko_220 (2012/12/06 / 21:07)
Само едно уточнение да направим!Заслужават си хора,като Койна Русева,Райна Караянева,Силвия Петкова,Стефка Костадинова,Цвети Пиронкова,Димитър Павлов,Захари Бахаров,Иво Аръков,Йордан Йовчев,Стилян Петров и Тервел Пулев.Лошото е,че липсват много други,които също така наистина заслужават.
M
mitko_220 (2012/12/06 / 21:02)
Томчопетров,няма и грам злоба в писаното от мен.Това,което съм казал е,че не е възможно да правят подобна класация и да предлагат хора,които наистина не заслужават да присъстват в нея.Това не важи за всички,които са в класацията,разбира се.Хайде,да оставим това момиче,което наистина не заслужава да я включват тук.Протестирам срещу това и я давам нея за пример,защото тя наистина няма талант.Напълно съм съгласен с краси75,че е "направена" известна,тъй като не знам какво си гледал,но аз съм изгледал всичко,в което е участвала.Може би,ако я заточат в някой самодеен театър,ще бъде и "звезда",но тук да я бутат,където са ивет лалова и тервел пулев,които наистина биха могли да бъдат номинирани,като постигнали нещо хора,съм против.Идеята беше,че такъв като Явор Г.,който се взе за гениален и единствен,я "създаде".Не знам дали си наясно как е "спечелила" кастинга за "Нощна пеперуда".Това,което се говори пред пресата няма нищо общо с действителността.Съгласен съм с краси75 и за изказването му,че някой си журналист решава,че му липсва материал и решава,че ще я запълни с интервю за някоя си или някой си.И хоп,на следващя ден някоя или някой е "звезда"!Ето,срещу това сме против и тук не можем да говорим за злоба,а за обективност.Да не споменаваме,че самият админ говори за номинация за естетика.Ако говорим за естетика,тя няма никакво "право",да присъства в тази класация.Тук не се оплюва някой,защото е постигнал нещо,а именно защото НЕ е.Споделям мнението ти,че Ивет Лалова е супер сладур и съм на мнение,че в класацията трябва да присъстват именно такива хора като нея-с присъствие,постигнали успехи и прославили страната ни,положителни и заслужили.Поздрави, както към мислещите,така и към опитващите се!
T
tomchopetrov (2012/12/06 / 19:31)
hora.. zashto tolkova zloba..otkude q vzimate? shte kaje chovek, che te sami sa se nominirali i se smqtat za nai-krasivite.. Rut moje da ne e nai-krasivata, no tazi klasaciq e i za talant, tuk ,kakto e napisano po-gore stava duma i za postijeniq, a ne samo za suzercanie na krasotata. Drugata bila "napravena" izvestna .. ami gledal sum q i v drugi neshta i ..ne, ne e "napravena" izvestna. Aman ot hora, koito si gubqt vremeto da pishat fermani , opliuvashti vsichko jivo. Vesel praznik. P.S a Ivet Lalova e prekrasna, molq pone neq ostavete na mira.
B
budimir metalnikov (2012/12/06 / 10:10)
най-приятното за гледане ,излязло изпод режисюрата на Я/Г беше Старицата от Калкута.. Гледал съм Крал ЛИР..поне доколкото знам,че явор г.е учил философия и следи диалектикитикте при това "КАКВО ИГРАЕ АКТЗОРА" ролята" или мотивацията си за ролята"...както с песента уизлзл дельо хайдутин..ние изпращаме най-обикновен земен предмет или пращаме на космоса да видят нашата идея за космос.СДС роди двама нови-гърдев и господинов..и вложи много (не пари) а натиск по радкации и седенки да ги наложи..за мен КРАЛ ЛИР бе постановка за най Клуб.-дори не си струва да му се отделя място за сериозен анализ..той,маргарита младенова и за съжаление режис на Отело в камерна поне 10г трябва да им подскажат да спрат да се занимават с театър.да преподават..най-обсценното нещо,което видях на Гърдев бе промотирането на "чиста" енергия..нещо от рода hic rosa-hic salta..явор казваше на събралото се множество:скачайте за да има ток в народния..а мин тряйков-скачайте яко-ако не искате шистов газ... ТОВА Е АМПЛОАТО НА я.Гърдев-промоутър на артистическа енергетика..тя буквално е метафорическа..да сложим един багер да копае някъде за да може от потта на багериста да произведем 2 джаула работа...миньора,дотато бърше потта си ,копаейки на сцената на народния също може да произведе определено количество енергия..тези будистки лайналъци..една папрудка махнала с крилца в индия и в бразилия язовир произвел милиони мегавата електроенергия.. за това служат нашите артистяги..за промоутъри на политкоректни и доббри евро практики.. и понеже едните са навързани с другите смее ли неглупавия Гърдев да каже-вижте,не ме ангажирайте с каузи,които не са мои каузи..
M
mitko_220 (2012/12/05 / 21:18)
Офффффффф,абе какъв естетичен критерии,бе хора?!?Гледах "Хамлет" и както Краси 75 се изразява,по неведоми пътища,девойчето е "направено" известно!Та то е с наднормено тегло,отвсякъде има изскачащи тлъстинки.:)Но на кръвчица да и станат!Само да не я качват на сцена!А и за какъв талант говорите пир нея,като на нея въздух не и достига,съска,фъфли,плюе,задъхва се,тембърът и е изключително дразнещ.Мъка беше с пеенето!Добре,че имаше антракт,за да си тръгнат тези с чувствителния слух.Аз не мога да се похваля с професионален слух,и въпреки всичко схващам фалшивото.Та именно това мисля,че ме спаси и ми помогна,да издържа до сами край на представлението.Адел ще ми пее...Яворе,да беше избрал нещо,на което никой не е слушал оригинала!Изложи се!Съгласен съм и с останалите "колеги" от форума,че има някакви супер странни предложения!И наистина!Как е възможно от класацията да липсват Деян Донков,Владимир Карамазов, и куп такива "герои",с които сме свикнали до болка и са ежегодни абонати на всички класации в края на годината?!?На тяхно място,обаче са сложени други,нови,което ме радва,честно казано.Интересно ми стана кой си е поработил с фотошопа така и се е изгаврил /буквално/ със снимката на Ивет Лалова.Та тя е толкова лъчезарен човек!Хайде,хора!Кажете си какво мислите!Не си мълчете!Не че няма отново да нагласят класацията,но стига равнодушие вече!
B
budimir metalnikov (2012/12/05 / 15:10)
доли,за коя шефка става дума..за Ю.К? тази ли е шефката,която имаш предвид...?малееее и тя да си трае така,че се е омъжила? еми честито на младоженците.
V
vsadmin (2012/12/05 / 13:55)
dollysheep, благодарим ти за въпроса, но обикновено не разясняваме редакторската си политика. Имаш право да не харесваш избора ни и да не гласуваш. И повярвай, тук не става въпрос за его, а за естетичен критерий. пожелаваме ти спокоен ден.
D
dollysheep (2012/12/05 / 13:38)
Е, защо триете коментарите, които не ви отърват? В смисъл, това не е коректно към вашите читатели! Имаме право да задаваме въпроси, нали? Ето, питам: ЗАЩО ВСЯКА ГОДИНА СЛАГАТЕ МЪЖА НА ВАШАТА ШЕФКА? Какво толкова? Обяснете ни просто какви са заслугите му тази година, тъй като всяка година го има? or may be its just EGO:) too much ego will kill your talent
B
budimir metalnikov (2012/12/05 / 13:19)
споменали моя ви се стефан данаилов по повод на мускурливото коте Станимира Колева,но него самия го няма..ЗАЩО?и каква е тази класиция -без РАДОСТ ДРАГАНОВА,МАЯ ИЛИЕВА,ЙОАНА БУКОВСКА(абе наскоро май я видях поне 10г по млада от себе си..може и да е било момиче,което прилича на нея) СТРАХОТНО..няма ни един интелектуалец,писател..НЯМА ГО И ЛЮБО ПЕНЕВ..пенев първо е гъзар ошще от 80-те..срещали сме се в бан душ в париж..когато бан душ беше нещо като червило (2004/5) ОСВЕН ТОВА,пенев носи във футбола оня дух от ЦСКА "Септемврийско Знаме" не случайо на пената му викат къде иронически къде буквално-тактика от мировяне..аз съм чувал,че ди, пенев казвал"тръгвайте момчета, -вие си знаете" какво да им рисува сложни схеми ,които само да ги объркат ли..ЛЮБО ПЕНЕВ.. гърбов отдалеч на маклкото снимче го взех за дендиста любомир милчев..и си викам..бравус на редакцията..но много се кефя,че ги няма мария илиева(бррр) ,папидоплу(бълг пенелопа круз) и меглена кунева..можехте много да ме ядосате.(също мога да се накефя,че ги няма оваесян и донков....за деян не за друго,ами понеже става някак "все едно агента му,пиара му му е зпазил място за 5 г напред във всякакви класации..а то не е така..и съм склонен да мисля,че му е ако не неприятно,то напълно безразлично..при тоз гласд сред актьорите..какви кал-сации ...да е окажеш фаворита ,а не можеш да си купиш порше..аз бих направил такава сцена -гранд финале..на заплата като взема..намирам някое по лъскаво возило ферари влизам вътре пускам камера връзвам я в интернет и директно предавам ..и обяснявам причината.. и малко преди да дойдат полицаите да ме извадят бухууум разплисквам черепа по кожения салон..ланд арт ..само,че за тъетралното
L
LuLuu (2012/12/05 / 01:38)
Зле зле...Денис Ризов, а бе я моля ви ....и съкратете на 25 човека че си е излагане. Ивет прилича на Ан Хатауей от този фотошоп..гъъъъъъъъъъърррррррррррр
D
der4o (2012/12/05 / 01:33)
Има доста липсващи момичета, а освен това има някои, които не заслужават да са в класацията, но определено най-фрапантната е Рут Колева ако тя е красива просто нз.
L
LuLuu (2012/12/05 / 01:33)
В тази класация красотата е абсурдно изкривена! Краси 75 ...какво повече да се каже така стават известни някои в тази страна. 99% от хората тук са доста неприятни като интелект,рейтинг и тн...но какво да се прави.
Краси75 (2012/12/04 / 23:22)
двойно "тт" поради повторно натискане на клавиша.
Краси75 (2012/12/04 / 23:19)
Абе,някои от предложенията са просто абсурдни!Кой е този умник,който е предложил някаква под №4, която я "направиха" звезда по най-изкуствения начин,който е възможен?!?Някой гледал ли я е в представления,в които играе?!?И тъй като аз съм театроман,посещавам непрекъснато постановки,гледам ги неколкократно,чета критика и т.н.,бих могъл да кажа,че първото представление,в което има участие беше с такава гледаемост поради точно 2 причини:1.Представлението е на Явор Гърдев и 2.Участва Михаил Билалов,който нашумя в страната ни от сериала "Под прикритие".Изведнъж заваляха суперлативи,как се била научила да танцува на палци и да сглобява и разглобява Калашников за 6 секунди.Ами,ще се научи,това и е работата и тя го изисква!Не виждам какво толкова странно има в това,да научиш и усъвършенстваш нещо,което ти го изисква професията.Предполагам,че когато отидете на зъболекар,не се възхищавате и не изпадате във възторг,че стоматологът може да ви забърка и сам сместта за пломбата.Тази никому неизвестна г-ца участва и в "Хамлет".Представлението, в което И Явор Гърдев се уля /но това е тема на друг разговор/, и си позволи нагло да "размахва пръстче",за да ни покаже колко е смел, екстравагантен и до къде би могла да стигне "извратената" му фантазия.Та именно в тази интерпретация на "Хамлет",това нищо и никакво девойче,вярвайки си,се пънеше да извади някой верен тон,което така и не се получи.Не коментираме играта и и говорният и дефект...изобщо!Оказва се,че известни и красиви "стават" някакви хора,за които изведнъж някой журналист е решил,че няма материал и трябва да напише нещо и започва.На следващият ден,този "обект" е вече известен и красив!Това се нарича "АБСУРД"!
V
vsadmin (2012/12/04 / 17:06)

Избирате си най-красивия за вас, като имате предвид, че красотата не е само външност, и гласувате вдясно чрез звездичките!

D
dea6 (2012/12/04 / 16:58)
И как се гласува? Не виждам откъде, поне аз.
K
Karolina (2012/12/04 / 16:49)
Както обикновено повечето предложения са абсурдни! Особено при мъжете.
Елена (2012/12/04 / 15:21)
До един са страхотни. Аз гласувах за Никол Станкулова и Орлин.
C
Cane (2012/12/04 / 13:02)
Аз гласувах за Ивет Лалова и Райна Караянева, а от мъжете за Башар Рахал и Ивайло Захариев. Като цяло изборът е труден, защото е готина класацията и тази година.
K
Kris (2012/12/04 / 12:55)
Смислен избор, съгласна съм.
P
plamy23 (2012/12/04 / 12:28)
Чудесен избор на редакцията! Колебая се доста за кой, но все пак ще дам гласовете си за Бобо, Рут и прекрасната Райна...
M
mokka (2012/12/04 / 11:27)
Госпожица Добрева къде е? Миналата година я имаше, сега да не би вече да не е българка :) Доста по-красива е от някои от горепосочените.
M
Manuelcheto (2012/12/04 / 11:23)
Може би името на класацията трябва да бъде леееко префасонирано - например 50-те любими звезди на България или 50-те най-чаровни, нещо такова. А и присъствието на Лияна и плеймейтката е... да речем озадачаващо...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia