Следва

Петъчна доза секс: Бен Афлек

Who is he: 10 любими факта за БоБо

Вчера попитахме кой е екзотичния и красив малчуган и почти без да се замислят всички го познаха...

Други преди 11 години

Вчера попитахме кой е екзотичния и красив малчуган и почти без да се замислят всички го познаха. Това е рапърът Бобо. Борислав Борисов Димитров е български певец, DJ, текстописец и композитор с гвинейски корени. Роден е на 22 декември 1983 г. Има един брат и една сестра. Но виж какво още не знаеш за него:

1. Биологичният баща на Бобо е родом от Гвинея, но той го зарязва още когато е на 3. Предполага се, че от него рапърът е наследил певческия и танцувалния си талант.

2. Въпреки произхода си обаче, шоколадовият красавец е израсъл в столичния квартал "Надежда".

3. Една от големите мечти на Бобо е да отиде до Африка, за да намери баща си и да го попита защо хем е баща и хем го няма в живота му, защо е изоставил дете, което е с различен цвят на кожата в страна, в която има дискриминация.

4. Преди няколко години рапърът е наръган от непознати на улицата заради шоколадовия си тен.

5. Арестуван е за притежание на марихуана.

6. Когато е 12- годишен, майката на Бобо забелязва певческия му талант и го записва на частни уроци по пеене при доц. Стефка Оникян.Тийнейджърът се учи при нея 3 години. След това прекъсва, защото няма възможност да плаща уроците. На 12 години е и първата му изява на сцената на 74-о СОУ, където учи. По време на училищен концерт той изпълнява песента "Малкият принц" на Дони и Момчил.

7. През 2001 г., когато е 18-годишен, отива на кастинг в несъществуващия вече хип-хоп лейбъл "Снайпер рекърдс", харесват го и така стартира кариерата му. Там Бобо работи с имена като Спенс, Слим, DRS, Dj Станчо, Нокаут.

8. Като композитор Бобо работи с редица популярни български изпълнители и създава музикални произведения за Сантра и Кристо, Лора Караджова, Маги Джанаварова, Рут Колева, Криста, Вяра Атова и Орлин Павлов.

9. Освен това Бобо е един от вокалистите на инструменталната банда Freestyle и създава своя такава с името Bobo & The Gang, която свири на main stage-а на фестивала Spirit of Burgas през 2012 г.

10. През 2012-та година Бобо става и официален член на продуцентския екип Symphonics.


 

 

More Други