Разсъжденията на една блондинка: Алина Дуарте за красотата, пластичните операции и нощния живот

Тя е руса, синеока и атрактивна колкото си искаш. Алина Дуарте обаче може да срещнеш само вечер, когато...

Тя е руса, синеока и атрактивна колкото си искаш. Алина Дуарте обаче може да срещнеш само вечер, когато започва работното й време - професията й е да танцува и забавлява публиката в най-посещаваните клубове в София. През другото време спи и наваксва енергия за поредната силна парти нощ.

Алина идва в града по странен маршрут - Минск - Пловдив - София, и има много да разказва за приключението на живота си, сцената в клуба и пластичните операции, по които по едно време е била пристрастена.

Коментари: 10

A
Ameatea (2013/02/08 / 03:24)
Ей, това завистта е много силно чувство! Това, че не изглеждате като нея момичета, не означава, че е "горката" ) В крайна сметка всеки сам избрира как да живее и да изглежда, това зависи единствено от самия човек. Браво на Алина, че има волята да се поддържа в перфектна форма, надявам се за в бъдеще да избере по-здравословни методи )
P
pokita (2013/01/30 / 10:09)
Това е най-тъжното и ужасяващо "нещо", което съм чела. Момичето е като от филм на ужасите, а заглавието на "интервюто" трябваше да е "Ценностите на една съвременна кифла: нездравословно хранене, пушене, малък нос, силиконови гърди и устни."
K
Kalista (2013/01/29 / 14:42)
Беше ми интересно да прочета интервюто, въпреки че не мисля, че навиците и са здравословни и разкрасяващи. Тъжно е , че е пълно със страшно неосведомени хора в ерата на информацията. На интервюираната визията и е от първостепенно значение, а гладува и не приема достатъчно протеини, от които най-малкото косата и има нужда. Евентуално за да си 48 килограма при ръст близо 180 т.е. да имаш индекс на телесната маса като на манекенка са нужни сериозни лишения, но за изискванията за клубна танцьорка, които далеч не са толкова строги, си е чиста немърливост да си мислиш, че единствено еднообразен и необмислен хранителен режим е начинът да поддържаш форма. Наистина жалко, защото здравето е много важно и не е мисия невъзможна, но не е и даденост. Не че ми стана антипатична с отговорите си тази Алина, напротив видя ми се искрена и мила, но някой трябва да напише, че това което тя прави нито е здравословно, нито е единственият начин да си слаб, защото явно е пълно с неосведомени хора...
V
Vintage queen (2013/01/29 / 13:01)
Откровена, истинска, браво!
S
sarah (2013/01/29 / 12:31)
Аз лично предпочитам да се показват по-стилни и смислени жени, от които да можем да се вдъхновим, а не да слушаме за нездравослвните им навици! Да не би да почвате нова серия интервюта за козметика с подробности?
C
Cane (2013/01/29 / 12:19)
На мен пък ми беше интересно да прочета интервюто. Не виждам нищо лошо- спортува, работи, грижи се за себе си. Luluu, редовната си в критиките като гледам.
C
choparkopar (2013/01/29 / 12:16)
Може да има 5 косъма, обаче пази дължината и цвета им. Ето това и аз съм го преживяла, но бързо ми мина. И като оставих естествената ми коса да израстне, с изненада открих, че е почти руса...
K
kosatka (2013/01/29 / 12:11)
Наистина горката... :(
K
Karolina (2013/01/29 / 11:30)
Макар че през цялото време си мислех колко е глупавичко това момиче, прочетох интервюто с интерес. Страшно е колко грешки правят хората обсебени от външния си вид - две кутии цигари на ден, лишения от храна, неуспешни пластични операции. Но поне си харесва живота... май.
L
LuLuu (2013/01/29 / 11:24)
О,горката...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.