Следва

Днес се простихме с голямата поетеса Леда Милева. ПОКЛОН!

Петъчна доза СЕКС: Чанинг Тейтъм

Любимецът на жените Чанинг Тейтъм, чиито последен филм "Страничен ефект" с режисьор Стивън Содърбърг има...

Други преди 11 години

Любимецът на жените Чанинг Тейтъм, чиито последен филм "Страничен ефект" с режисьор Стивън Содърбърг има премиера точно днес, смята бременността на жена си Джена Дюън-Тейтъм за "най-сексуалното нещо на света". За това актьорът разказва пред западната преса, споделяйки и преживяванията си по повод раждането на детето:

"Това е най-невероятното нещо на света, най-приказното. Някой беше казал, че това е като да видиш сърцето си как изскача от гърдите и започва да танцува около теб. Това е най-хубавото нещо на света".

Двамата родители все още не споделят какъв е пола на бебето.

"И ние не знаем, дали ще е момче или момиче. Ще е изненада - в края на краищата, това е един от малкото истински изненади, на които имаме пълно право в живота!"












Изненадите започнаха още по време на бременността, когато Джена започна да сънува странни сънища за това как лети върху летящо килимче. Обвинявайки хормоните, тя дори зададе такъв въпрос на жените, които следят блога й:

"Мили момичета, бременни дами, за хормоните... нормално ли е - на сън се нося на летящо килимче и то по време на връчването на "Златен Глобус"???"

Ами нормално е, бихме казали ние! И бихме се метнали на килимчето до Чанинг, даже и да се окаже заземено, а не летящо.
 

More Други