Следва

Малчугани в интервю - Как да запишеш детето си

Face to Face - Милена Славова

Зодия риби, 42-годишна бременна рок изпълнителка, бира – няма начин да не направиш асоциация с името на българската...

Лица преди 15 години

Зодия риби, 42-годишна бременна рок изпълнителка, бира – няма начин да не направиш асоциация с името на българската рок музика Милена Славова или известна просто като Милена. Ако мнението ти за нея е една адски шантава, откачена и дива жена, бъди сигурен, че зад тази външност се крие чудесна бъдеща майка, страхотно възпитан и интелигентен човек и една мила дама.

Точно по обед Милена заедно с Тони - таткото на бъдещото й дете - и двата четириноги члена на семейството им ни очакват на по бира в зелената градина на Южния парк – близо до техния дом.

V.S. Как се чувстваш?
Милена: Добре – малко тежка и тромава. Напълнях с 8 кг!

V.S. Притеснява ли те това? Как ще намалиш килограмите след раждането? Пластична хирургия?
Милена: Притеснява ме. Ако нещата са много зле и няма оправия, съм много ЗА тази медицина, но съм ПРОТИВ да се проскубваш за глезотии. Мисля да се поопъна след време и аз, когато положението стане трагично.

V.S. Как поддържаш тази гладка кожа?
Милена: Това ме питат цял живот, а всъщност аз не полагам кой знае какви грижи. Дори се случва да спя с грим. Просто всеки ден си почиствам лицето с гъба и бебешки сапун, а после слагам крем. Пробвала съм разни български кремове, но са много мазни. Сега използвам L’Oreal и съм доволна.

V.S. Кога чакаш бебето?
Милена: През Септември!

V.S. Сънуваш ли го?
Милена: Не, но си го представям – как ще го обличам, как ще го образовам висше, а не махленски и ще го науча първата думичка, която да казва, да е „Благодаря!”.

V.S. Ако трябва да е рок приспивна песен, коя ще е?
Милена: Nothing Else Matters – Metallica!

V.S. Момиче или момче?
Милена: Момиче – ще се казва Куин. Харесахме името от един ирландски филм. А и аз си запазих английската фамилия, така че трябва да й отива. Все пак един ден може да отиде в Англия – надявам се там да учи.

V.S. Лондон или София?
Милена: Раздвоена съм между двете – еднакво съм свързана и с двата града, просто животът ми се устрои така, че не мога да ги деля. Точно като играта Дама – скачам ту в единия, ту в другия, ту и в двете.

V.S. Защо се върна след 6-годишен престой в Англия?
Милена: Защото там сбъднах всичките си мечти и животът ми стана скучен. 

V.S. Защо рок, имайки предвид бирата, мъжките компании, кубинките и пр.?
Милена: Вибрациите, които музиката създава, а не бирата. Има класически парчета, които хората търсят. В Англия пях и евъргрийни, по частни партита и джаз, но за да се изхранвам.

V.S. Сега пееш ли?
Милена: В сряда, 14 Май, ще пея последно благотворително за рождения ден на Зоологическата градина и след това спирам. Сега пиша лични текстове.

V.S. Колко на брой са албумите, издадени през 24-годишната ти работа с рок музиката?
Милена:
6 албума.

V.S. Предпочитана модна марка?
Милена: Не съм фен на марките, избирам по кройка и качество. В Лондон живеехме на Oxford Street, където е центъра на магазините. Имахме възможност да си купим качествени дрехи, но аз винаги предпочитам да са интересни. А и там можеш да върнеш стоката, ако се повреди, не е като тук.

V.S. Кой се грижи за прическата ти?
Милена: В момента никой и сигурно си личи. Нямам личен фризьор или фаворит. Патила съм си от разни прехвалени коафьори. Един трябваше да ми направи лилави кичури, но излезе да пуши и ми изпуши и главата.

V.S. Кое е твоето място за забавление в София?
Милена: Няма някакво място, където само там да ходя. Много е запушено в повечето заведения. Отдали сме се на театри сега.

V.S. Мислиш ли, че е късна бременността ти?
Милена: Това са български разбирания от едно време. В чужбина жените раждат и на 55 години. Човек си оправя живота и тогава мисли за деца. Те не са случайност – едно добро прекарване и после цял живот…

И така след приятния разговор с бъдещите родители, Милена обеща на ViewSofia да съобщи радостната вест за появата на малката Kуин! А екипът ни цял следобед си припяваше – „Опитах се да светя като крушка, опитах се да ходя по въже...”

More from View Sofia

More Лица