Следва

Мъже в черно: Иван от Punky art studio: "В татуирането по-важна е естетиката, отколкото символиката"

Who is he: 10 любими факта за Дейвид Бекъм

Само преди дни Дейвид Бекъм обяви, че се оттегля от футбола, а ние ти показахме негова снимка като малък и те попитахме...

Други преди 10 години

Само преди дни Дейвид Бекъм обяви, че се оттегля от футбола, а ние ти показахме негова снимка като малък и те попитахме Who is he?. Разбира се, не закъсняха отговорите на нашия въпрос, а парелелно с това и всички припомняния на факти от забележителните му успехи на терена, а и извън него. Ние също се спряхме на 10 от любимите ни моменти на този красавец, защото освен че имаме много причини, поради които да го харесваме като мъж, той наистина е звезда във футбола, която не може просто така да угасне. Ето ги и тях...

1. Цялото му име е Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм.

2. Един от прякорите, които има е "златните топки".

3. На 11-годишна възраст печели награда за млад талант, връчена му от сър Боби Чарлтън. Дейвид прекарва незабравима ваканция в Барселона, където по това време се състезават редица английски футболисти под ръководството на Тери Винейбълс.

4. Играе като десен или централен полузащитник и прекарва голяма част от кариерата си като футболист на Манчестър Юнайтед, играе за Реал Мадрид и ЛА Галакси, а от януари 2009 до 2010 играе под наем в тима от Серия А - „Милан“. На 31 януари 2013 преминава в ПСЖ.

5. Цялата му заплата от ПСЖ отива за благотворителност.

6. Смята се, че по време на кариерата му са продадени 10 млн. фланелки с неговото име на отборите, в които е играл, които са донесли стотици милиони приходи.

7. Личното му състояние се оценява на 267 млн. долара, което му позволява да води доста добър живот...

8.
Един от най-добрите му приятели е Том Круз. 

9. Дейвид Бекъм страда от орнитофобия, вид специфична фобия представляваща ирационален страх от птици.

10. Дейвид инспирира нуждата от думата 'метросексуален'.

 

More Други