Следва

Ким Кардашян за CR Fashion Book - бекстейдж

NYFW: Кой първи облече тишъртa на Алекзандър Уонг

null

преди 10 години

Почти веднага след като Джорджия Мей Джагър дефилира за Alexander Wang в прозрачен тишърт с надписа, предупреждаващ за родителски контрол на съдържанието - Parental Advisory, стана ясно на всички, разбиращи малко повече от мода, че тениската ще е новият култов артикул на следващата пролет, само чакахме да видим кой първи ще я облече.

И не – това не е Риана, както обикновено се случва с по-смелите неща, а невръстната племенница на дизайнера й Айла Уанг, виждана често в умалени размери на неговите най-добри прет-а-порте модели.

В микро кожено мини и почти макетен модел на чантата Balenciaga 3-годишната сладурана на вуйчо Алекзандър е неустоима в луксозния си ансамбъл на първи ред на шоуто. Малкото човече демонстрира и една много симпатична еклектика, която нейният родственик няма да покаже на подиума - към черно-белия контраст се добавя и още един - този на пренебрегваните бели чорапи, обути с гумени чехли - истинска антифешън комбинация, позната ни от 90-те.

Впрочем, малката Айла често подсказва как да носим някои от характерните модели в колекциите на Alexander Wang, ето някои от най-забележителните й модни изяви, започнали с първите й крачки.

 

 

More from View Sofia

More