Следва

Рокля - риза - сливането неизбежно

Езикът на цветовете или какво може Perwoll

Твоят летен ужас, признай си, връхлита още с първото обличане на красивите ти нови ярки летни рокли, и поли, и джинси дори...

Fashion преди 15 години

Твоят летен ужас, признай си, връхлита още с първото обличане на красивите ти нови ярки летни рокли, и поли, и джинси дори – още с първото пране безупречната иначе дрешка в цвят „малина” може да промени цвета си.

Вярно е, че една изкушаващо червена рокля е най-доброто решение както за лятно самочувствие, така и за лятна съблазън. Да, но при условие, че на цвета е даден шанс да живее дълго и да не се променя.
 


Вариантите са два – или тръгваш по бутиците да търсиш наситено червена рокля, нова, или твоят неизменен спътник отново е Perwoll Color Magic. Тайната на Perwoll е, че е по-евтин от роклята, става за повече пъти, ухае добре и генерално проваля евентуалната опасност да ти се случи изхвърлянето на дреха след първото изпиране.

Потресаващо сексапилна и неистово лятна в ярките си дрехи, няма начин той да не падне в краката ти. И няма да се притеснява за катранено черния си костюм, защото познава добре Perwoll Black Magic. Катраненочерни може да са и очите му, на за тях е по-добре да му предложиш чаша мартини.

Той ще те забележи всякак, а ти не му казвай за твоята любов към Perwoll – той знае!
 

More Fashion