Следва

Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Амбър Роуз показа 7-месечния си Себастиян

Амбър Роуз и съпругът й Уиз Калифа станаха родители в началото на тази година: в края на февруари актрисата и... 

Други преди 10 години

Амбър Роуз и съпругът й Уиз Калифа станаха родители в началото на тази година: в края на февруари актрисата и фотомодел подари на рапъра наследник, когото нарекоха Себастиян Тейлър Томас. От онзи момент щастливите родители не престават да радват феновете с нови и нови снимки на малчугана.

Този път бившото гадже на Кание Уест пусна в Instagram няколко трогателни снимки, на които е тя със сина си, и написа: Моето момченце иска да се научи да плува на 7 месеца... Започвам да го уча.

Роуз съобщава още, че Себастиян расте не с дни, а с часове: Моят малчуган е едва на 7 месеца, а носи дрешки за 12-24-месечни деца! Той е такова голямо момче... всъщност той и се роди голям.

Трябва да се отбележи, че в последно време се е променил не само мъникът. Самата Амбър поекспериментира доста с прическата си. Тъй като косата й е по-къса от на много мъже, трудно е младата майка да постигне някакви чудеса на промяната, но все пак успя да удиви феновете. Професионалисти се потрудиха над външността й, и сега звездата може да се похвали с още по-екстравагантна прическа: на главата на Роуз се виждат остри линии, под формата на мълнии.










 

More Други