Следва

Who are they?

Очарователно невъзможният уличен стил на Хелена Бонъм Картър

Ще се съгласите, нали, че така облечен може да изглежда добре само някой много...

Други преди 10 години

Ще се съгласите, нали, че така облечен може да изглежда добре само някой много интересен, харизматичен и непукист човек.

Точно като Хелена Бонъм Картър, която виждаме тук, уловена от дебнещите папараци в една неистово невъзможна и същевременно достатъчно интересна и неповторимо очарователна комбинация. В която роли имат: рокля на оранжевикаво каре и с волани, жилетка в зеленикаво петролено, частично закопчана, син шал на бяло каре, кафява вълнена шапка с козирка, черен колан, бежови чорапи в кафяви Uggs, лилави ръкавици и едно приятно накъдрено отстрани палто в синьо-черно.

Вярно е, че комбинацията е стряскаща, но само на пръв поглед. Защото стои чудесно на актрисата, която винаги е била костелив орех за модните критици.

Голям любител на винтиджа и многослойното, и тук Хелена изглежда като извадена от сцена от прекрасния мюзикъл "Клетниците", в който направи зашеметителна роля като Мадам Тенардие. За актрисата знаем още, че не ползва козметика и предпочита да се мие с обикновен сапун. Именно тази естественост и непринуденост формира и неповторимия й стил, плод на ярката й индивидуалност.

Самата Картър нарича себе си "Моден анархист".




 

More Други