Следва

Обичта на известните: Маколи Кълкин с много сладко и много слабо ново гадже

Директно от PR-a: "Заки се развихри на черно в 9th Avenue"

Журиращият в X Factor Заки Соколов разпусна на парти като потанцува на модерни хитове и...

Други преди 10 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията. Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас. 

Заки се развихри на черно в 9th Avenue

- Паолина Петракиева, Мисис България Вселена 2010 с нов имидж
- Али Алиев с нова мацка на купона

Журиращият в X Factor Заки Соколов разпусна на парти като потанцува на модерни хитове и черна музика. След уморителната седмица в музикалното риалити, вокалистът на „Авеню” избра да се весели без колегите си от шоуто. Той пристигна сам на откриването на новия клуб 9th Avenue в столицата, където бързо си намери компания от стари приятели. Изпълнителят на „Бягство” се ”предаде” на черните ритми, като парчета на DMX и House of Pain го разтанцуваха на секундата.


Паолина Петракиева

На лъскавото парти в центъра на София беше забелязана и носителката на титлата „Мисис България Вселена 2010” Паолина Петракиева. Красивата дама дебютира с новия си имидж. От няколко дни тя вече не е в отбора на брюнетките и е придобила медено рус нюанс в косите. „Често си сменям цвета и затова някои хора трудно ме разпознават. Но съм такъв човек, че бързо ми омръзва дадена визия и след няколко месеца я сменям”, сподели миската.


Али Алиев

Бившият Мистър Менхънт Али Алиев също се появи на купона след полунощ в компанията на непозната дама. „Запознахме се преди няколко часа”, разкри чаровникът. На ретро класики и модерни хитове се разкършиха и моделът на Rara Avis Натали Воденичарова, както и носителката на титлата Мис Национален отбор по баскетбол Алекс Богданска и Вероника Стефанова, която неотдавна се окичи с титлата Мис Автомобилизъм.



Най-амбициозният проект на столичната клубна сцена отвори врати с бляскаво парти. Ситуиран в идеалния център на София, в знаковата със своята културна и историческа стойност сграда на Военния клуб, 9th Avenue club посрещна популярни личности, представители на бизнеса и купонджии.

За да може да отговори на възможно най-широк кръг от музикални предпочитания, екипът на 9th Avenue ще предложи всяка седмица от вторник до събота горещи парти вечери под звуците не само на последните хитове за сезона, а и на най-доброто от ретро жанра, от българския поп и хип-хоп, от денс-сцената и черната музика. От 9th Avenue ще се погрижат и за любителите на изисканата кухня.

По тази причина едновременно с клуба в съседната зала отвари вратите си и 9th Avenue Bar & Dinner. Ресторантът със сигурност ще привлече ценителите на интернационалните гурме специалитети, които ще могат да се насладят на кулинарните изкушения в менюто във всеки един момент на денонощието.

 

More from View Sofia

More Други