Следва

Обичта на известните: Маколи Кълкин с много сладко и много слабо ново гадже

Коя е новата приятелка на Том Круз?

Том Круз неколкократно е бил забелязван на среща с негова приятелка- сциентоложката Лаура Препън...

 

Лица преди 10 години

Том Круз неколкократно е бил забелязван на среща с негова приятелка- сциентоложката Лаура Препън. 
Говори се, че актьорът от "Валкирия", който беше женен за Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс, е поканил на среща звездата от "Оранжевото е новото черно".

Актьорът е "очарован" от сциентоложката от дълго време насам. "Том познава Лаура от няколко години и са в една и съща компания с Джон Траволта и съпругата му Кели Престън". издава източник на британското издание на списание "Грация".

"Той винаги е бил очарован от нея, а откакто я гледа в "Оранжевото е новото черно" това се превърна в привличане. Той се престраши и я покани на официална среща."

Том и Лаура са прекарали първите си няколко срещи в ресторанта на хотел Manor, който е едно от сциентоложките убежища. Актьорът бил "поразен" и направил всичко възможно, за да впечатли 33-годишната красавица.

"Може би е странен избор, но това е топ ресторант "Ренесанс", където се сервира френска и калифорнийска кухня" продължава източникът на британското издание.

"Той беше наел ретро кола, като знаеше, че това е един от любимите ѝ модели. Бе поръчал ретро бутилка мерло от 1979г., която е била сервирана на масата предварително".

"Втората им среща също е била в този ресторант. Срещнали са се за късна закуска в неделя, а след това тя го е придружила няколко дни по-късно на вечерно парти в дома на Джон и Кели", разкри още той.

(http://www.edna.bg/)



More from View Sofia

More Лица