Следва

Супер моделът Клаудия Шифър стана посланик на Opel

Ново кралско бебе: Шарлот Казираги роди

Преди две вечери стана ясно, че Шарлот Казираги и звездата на френското кино Гад Алмалех са станали...

Други преди 10 години

Преди две вечери стана ясно, че Шарлот Казираги и звездата на френското кино Гад Алмалех са станали родители. Дъщерята на принцесата на Монако Каролин е родила момче в местната болница Princess Grace's Hospital. Синът на двойката е наречен с красивото име Рафаел.

Радостната новина бе съобщена от президента на националния съвет Лоран Нувьон на вечерно заседание:

"В кралското семейство има попълнение".

За Гад това е второ дете, актьорът вече има 12-годишен син от предишен брак с актрисата Анна Броше.

Припомняме, че Шарлот и Гад започнаха да се виждат през ноември 2011 година. В началото на лятото се появиха първите слухове за това, че двойката очаква дете, а през август новината потвърдиха и представители на кралското семейство на Монако.

Романът на Шарлот и Алмалех удиви всички, още повече предвид голямата разлика във възрастта - Гад е по-възрастен с цели 15 години. Така или иначе, до този момент сватба няма.
Има обаче любов, и то голяма. Ето какво казва актьорът за майката на новородения си син:

Тя е страшно умна и с отлично чувство за хумор. С Шарлот може да се говори както за философия, така и по всяка друга тема. Когато посещаваме културни мероприятия или гледаме телевизия, тя умее така смешно да се пошегува, че след това дълго се забавляваме заедно. Имаме реални отношения и делим един с друг абсолютно всичко.
Аз съм най-щастливият човек на земята.


По-рано тази година, през март, братът на Шарлот - Андреа Казираги и съпругата му Татяна Санто-Доминго също станаха родители.




 

More Други