Следва

Тя е красива, млада и хем подобна, хем напълно различна от бившата жена в живота му

Хю Грант се оказа баща, и то на три деца

Хю Грант е един от най-известните чаровници в киното. Освен това той е популярен и с неспособността си да изгради сериозни отношения с която и да е жена..

Лица преди 10 години

Хю Грант е един от най-известните чаровници в киното. Освен това той е популярен и с неспособността си да изгради сериозни отношения с която и да е жена.

Най-известната му връзка е тази с Елизабет Хърли. Двамата бяха заедно близо 13 години, но актьорът често си позволява да изневерява, докато накрая полиция не го арестува да получава орални ласки от проститутка в колата си.

Тогава той публично моли Лиз Хърли да му прости, тя го прави, но двамата въпреки това се разделят. Интересното обаче е, че и до днес са добри приятели.

Въпреки несериозното си отношение към връзките обаче, Хю не се е лишил от радостта на бащинството. Преди време той стана татко на момиченце, като майката е от китайски произход и не е постоянна партньорка на Грант. Появиха се какви ли не спекулации относно отношенията на актьора с майката на детето му, но 17 месеца по-късно същата дама роди още едно дете на Хю, отново момиченце.

Сега обаче Dailymail разкриват информацията, че по времето, когато Тингланд Хонг е била бременна за втори път от Хю, друга дама също е очаквала дете от него. Става дума за шведската телевизионна продуцентка Анна Елизабет Еберщайн. Тя е родила момченце през септември 2012, три месеца преди Тингланд да роди второто дете на Хю – момиченцето Феликс.

В интервю в шоуто на Елън Дедженерис той споделя, че на 53 години определено е бил изненадан от факта, че ще става с баща, но въпреки това се наслаждава на времето прекарано с децата си и иска да бъде добър баща.

Двете дами, които са майки на децата на Грант, са подсигурени и подпомагани от него по всякакъв начин, като и двете живеят в Лондон, където е и домът на Хю.

(www.edna.bg)



More from View Sofia

More Лица