Следва

Диляна Попова е новото рекламно лице на Орифлейм

Олимпийски хроники: Ванеса Мей дебютира в Сочи

Когато единия ден се спускаш на пистата "Роса Кутор", а на предния си изпълявал сонати на Бах за цигулка, трудно е да избягаш от факта, че си сред уникалните явление в Олимпийските хроники, което със сигурност ще бъде запомнено, ако не с резултатите то поне с участието си....

Други преди 10 години

Когато единия ден се спускаш на пистата "Роса Кутор", а на предния си изпълявал сонати на Бах за цигулка, трудно е да избягаш от факта, че си сред уникалните явление в Олимпийските хроники, което със сигурност ще бъде запомнено, ако не с резултатите то поне с участието си.

Тази сутрин световноизвестната цигуларка Ванеса Мей, която има над 10 млн. продадени албума, направи своя дебют на зимни олимпийски игри в Сочи. Състезаваща се за Тайланд в алпийските ски, тя се впусна в гигантския слалом и зае последното място след първия манш с изоставане от цели 26,98 секунди зад водачката Тина Мазе.

"Беше много готино! Ще се пусна и във втория манш. Ясно ми беше, че ще завърша последна, но знаете, това е олимпиада, една отлична възможност да провериш себе си", каза Ванеса след старта. Тя допълни, че основните й цели са да прекара добре своето време, да подобри карането си и да помогне на местните животни.







"Смятам, че е много вълнуващо, че такива хора участват тук", каза шампионката в суперкомбинацията Мария Хьофл-Рийш преди дни. "Като я погледнеш, тя е толкова малка и крехка. Не можеш да си представиш как тя би завършила подобно състезание или как може да удари някоя врата по трасето. Нейната съотборничка ни каза, че всъщност тя не се справя толкова зле, така че ще я гледаме внимателно", добави германката.

 

More from View Sofia

More Други