Следва

За миските и трамваите

Стил Съветник или идеите, които можем да използваме в нужда

Интервю на ПР директора на GAP Анита Борзишковска дава добра отправна точка за есенния гардероб...

Fashion преди 13 години

Независимо от комбинативната ти мисъл, неоспорим усет и пълен гардероб с последните есенни находки, никога не се отказвай от добър съвет. Особено в ситуация на преход към сезоните, когато да намериш себе си сред тенденциите е равносилно на това да търсиш игла в купа сено!

Интервю на ПР директора на GAP - Анита Борзишковска, което намерихме в архива на сп. ELLE от предишни броеве, дава добра отправна точка за есенния гардероб. Eтo част от нейните правила, които, ако имаш лист и химикал, можеш да си ги препишеш с чиста съвест:

1. Никога не купувай обувки, за които имаш подозрения, че ще бъдат модерни само един сезон. По-добре купи един чифт Azzedine Alaia, със сигурност ще са адекватни с години.
(Нашето предложение алтернатива е да заложиш на хубави боти Max Mara, като тези на спортната линия от понеделнишкия айтем! - бел. ред.)

2. За да изглеждаш феноменално, са ти нужни 5 минути и пак горните Alaia, чанта Chanel, коректор Touche Eclat от YSL и спирала.

3. Миксирай умно висша мода с масов клас. Чувствам се добре в бяла риза GAP и яке Balenciaga, обратно съчетание, разбира се е невъзможно.

4. Качеството преди всичко
. Никога не купувай рокля за 10 паунда, която ще се разпадне на второто пране. По-добре похарчи малко повече, за да разчиташ на добра изработка.

5. Когато става въпрос за джинси не прави предположения, а мери. Over sized модели и такива с висока талия могат да стоят изключително приятно. За джинси се доверявай на мнението само на познати консултанти в бутиците, никога сляпо.

6. За бизнес гардероба купувай първо базови неща: бяла риза /харесвам я свободна, по-мъжка/ от висококачествена материя, панталон със свободна горна част и стесняваш се надолу крачол. И разбира се един разкошен блейзър.

7. Когато става въпрос за впечатление, червената рокля винаги работи. Любима ми е червена плисирана рокля Lanvin. Малката черна пък се получава добре с малко грим, пусната коса и чифт разкошни обувки Miu Мiu.

Помни съветите на Анита, защото те са чудесен пътеводител в ориентира на всеки гардероб, независимо дали е лято или есен!

А за понеделник имаш цял арсенал от идеи за офиса.

More Fashion