Следва

Мери Кейт Олсен показа огромен годежен пръстен на влизане на шоуто на Loius Vuitton

Петъчна доза секс: Новият Робокоп - Джоел Кинаман

Джоел Кинаман успява да се справи безпроблемно с поставената му задача и въпреки смесените отзиви, които филмът получава, актьорът спечели голяма част от женския ни екип със своята харизматична личност и присъствие...

Други преди 10 години

Едва ли е лесно да дадеш всичко от себе си, да покажеш всичките си актьорски качества и да направиш нюансирана роля във филм, когато си в 45 -килограмов киборг костюм, за който са ти необходими час и 45 минути, за да облечеш и който трябва да носиш по 14 часа на ден, 6 дни в седмицата в продължение на 5 месеца. 

Но на снимачната площадка на римейка на Робокоп, който излезе през февруари, Джоел Кинаман успява да се справи безпроблемно с поставената му задача и въпреки смесените отзиви, които филмът получава, актьорът спечели голяма част от женския ни екип със своята харизматична личност и присъствие в него.



Разбира се, не само ние сме впечатлени от красивия швед. Само преди дни от списание Glamour го обявиха за "Най-секси жив мъж в света" , заради безспорно красивото му лице и заради начина, по който е изградила актьорската си кариера до сега, така че тя да не зависи просто от начина, по който изглежда, въпреки че, ако питате нас, външният му вид си е огромен бонус. Както те така и ние сме впечатлени още и от потенциала и влиянието, което за съвсем кратко време актьорът придоби, а не толкова от неговото минало, което тепърва започва да излиза наяве. Смеем да твърдим, че влюбването в мъж с бъдеще е разумна инвестиция, така че ние с лека ръка в този петъчен следобед я правим, без да ни интересува къде се е крил този момък до сега.
 






По-известните участия на Кинаман досега са като детектив Стивън Холдър от криминално-драматичния сериал на AMC „Убийството“ и Скайлър, един от умиращите младежи в „Когато падне мрак“. Има кратка поява и в американската версия на „Мъжете, които мразеха жените“, но ролята му в новия Robocop е първата му главна такава във високопрофилна продукция и със сигурност успехите за него тепърва предстоят. Нямаме никакво търпение да го видим отново на големия екран и вече тайно си мечатаем да потънем в непредсказуемите му пъстри очи, въпреки че там отдавна плува очарователната Оливия Мън.






 

 

More from View Sofia

More Други