Следва

„Опушен” кейк със сладък картоф и цитрусова салата

Тялото: Вкусни напитки за отслабване

Напитките от плодове и зеленчуци са способни да ускорят процеса при свалянето на излишни килограми. Те не само помагат да изгорят калориите и притъпяват усещането за глад, но също така насищат организма с необходимите витамини и микроелементи...

Life преди 10 години

Напитките от плодове и зеленчуци са способни да ускорят процеса при свалянето на излишни килограми. Те не само помагат да изгорят калориите и притъпяват усещането за глад, но също така насищат организма с необходимите витамини и микроелементи. Ето защо, в допълнение към стройната фигура, като бонус получаваш добро здраве и отлично храносмилане.

Изгарящите мазнините напитки служат като отличен катализатор за ускоряване процеса на отслабване. Обаче те ще бъдат ефективни само при наличието на балансирана диета и редовни физически натоварвания.

Напитки за отслабване: грейпфрут, джинджифил и лимонов сок


Напитка от лимонов сок, джинджифил и грейпфрут притъпява усещането за глад и регулира нивото на кръвната захар.
Прекарай през сокоизстисквачка 3 лимона, 1 чаша джинджифил и 2 средно големи грейпфрута. В получения сок добави супена лъжица мед за подобряване на вкуса. Ако пиеш тази напитка на празен стомах, резултатите ще се видими още по-бързо.



Напитки за отслабване: ябълка и целина

Използването на тези два компонента в комбинация един с друг гори калории още по-ефективно. Целината е едно от най-ефективните средства за спасение от мастните отлагания в областта на корема и талията.
За да приготвиш напитката е необходимо да смесиш в блендер пресен сок от 1 ябълка и 2 стъбла от целината.



Напитки за отслабване: домати и моркови

Смеси в блендер 1 чаша ситно нарязани моркови и същото количество нарязани домати. За подсилване на ефекта, може да добавиш малко черен пипер. Изпиването на 2 чаши на ден от тази прекрасна напитка, след седмица ще доведе до видим резултат.

Напитки за отслабване: боровинки и авокадо

Смеси в блендер 4 супени лъжици овесени ядки, 1,5 чаша боровинки, 1,5 чаша авокадо и 1,5 чаша зелен чай. Сместа е най-добре да се приема на празен стомах, за да получиш видим резултат за кратък срок.

More from View Sofia

More Life

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 13 часа

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.