Следва

Тялото: Козметика според зодиака

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Тази седмица ще си припомним няколко любими филма. Седем фрази от седем обичани, гледани милион пъти, а може би и леко позабравени, но много вдъхновяващи и истински истории...

Celebrities преди 10 години

Тази седмица ще си припомним няколко любими филма. Седем фрази от седем обичани, гледани милион пъти, а може би и леко позабравени, но много вдъхновяващи и истински истории. 

"Плажът"

"Аз все още вярвам в Рая. Но не го търся. Раят не е място. Това е мигът,в който усещаш, че си част от нещо истинско и този миг живее в теб завинаги."

"Боен клуб"

„Купуваме си неща, от които не се нуждаем, за да впечатлим хората, които не харесваме, с пари, които не притежаваме.“



"Шогун"

"Когато човек се научи да пие чай от празна чаша или да гледа как камъка расте, тогава и само тогава той е в пълна хармония със себе си и със заобикалящия го свят."



"Легенди за страстта"

"Някои хора чуват вътрешните си гласове и живеят с това,което са чули.Такива хора полудяват или се превръщат в легенда."



"Властелинът на Пръстените"

"Не може да има триумф без загуба. Не може да има победа без страдание. Не може да има свобода без жертви."



"Тетрадката"

"Няма по-хубава любов от тази, която събужда душата и те кара да искаш още, която запалва пламък в сърцата и успокоява умовете."



"Кръстникът"

„Има неща, които трябва да се направят и човек ги прави, но никога не говори за тях. Не се опитва да ги оправдава. Те не могат да бъдат оправдани. Човек просто ги прави."

More Celebrities