Следва

Шанс като на кино: Харисън Форд и пътя му от дърводелец до Холивудска звезда

Мик Джагър в шок след смъртта на приятелката си

Американската дизайнерка Лорън Скот, дългогодишна приятелка на Мик Джагър, бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк...

Лица преди 10 години

Американската дизайнерка Лорън Скот, дългогодишна приятелка на Мик Джагър, бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк.

Модната дизайнерка явно е посегнала на живота си, тъй като е открита обесена с шал. Според Асошиейтед прес Скот е намерена мъртва от сътрудничката си 90 минути след като й е изпратила съобщение да дойде в дома й.

Джагър е шокиран и поразен от смъртта на 49-годишната Скот, заяви говорителят на "Ролинг стоунс". Заради кончината на Лорън "Ролинг стоунс" отмениха първия си концерт в Пърт, с който в сряда трябваше да започне турнето им в Австралия, предаде ДПА.

70-годишният Мик Джагър и Лорън Скот бяха двойка от 2001 г., като постоянно опровергаваха слуховете за сватба. Лупе Монтуфар - бивша домашна помощница на Лорън Скот, казва за "Ню Йорк дейли нюз", че дизайнерката е пожертвала много, за да бъде с Мик Джагър. Монтуфар споделя за изданието, че Лорън е искала брак и семейство, но не е смеела да изрази гласно надеждите си пред Джагър. 

Някои медии спекулират, че Лорън Скот и Мик Джагър са били разделени. Представител на групата обаче е отхвърлил твърдението, заявявайки, че Скот и Джагър "твърдо" са заедно и че слуховете за раздяла са "100 процента неверни".







Лорън Скот беше бивш модел с внушителната височина от 1.91 м. Тя стартира кариерата си на дизайнер през 2006 г. Работила е като стилист за Мишел Обама, Анджелина Джоли, Опра Уинфри, Никол Кидман, Ейми Адамс и Пенелопе Крус.

Въпреки това сред публикациите около смъртта на Лорън се откроява твърдението, че приятелката на Мик Джагър е "тънела в дългове", не е била в състояние да плаща на персонала и сътрудниците си и е дължала на кредитори близо 6 милиона долара. Тя се отказа от планираното участие на модната си марка на тазгодишната Седмицата на модата в Лондон, заради невъзможност да се справи с ангажиментите си в срок.

More from View Sofia

More Лица