Следва

Ким Кардашиян решена да се раздели с още 3 килограма, иска да изглежда перфектно в сватбената си рокля

DJ Marten се присъединява към Tri O Five. Предстои и нов видео сингъл

Една от най-успелите български клубни банди Tri O Five, обявиха персоналните промени в състава си...

Други преди 10 години

Една от най-успелите български клубни банди Tri O Five, обявиха персоналните промени в състава си! Групата се разделя с DJ Ilko и вокалиста Макъл Флеминг, но към ядрото на бандата се присъединява Marten Roberto, а Прея се включва като гост музикант.

Marten е един от активните DJ-и на българската клубна сцена, който през последната година успя да реализира 3 сингъла в топ 100 deep house класациите на beatport и Traxsource, за най-силните в категорията лейбъли EXPLOITED и OFF RECORDINGS. Подгрявал и свирил е на една сцена с Kraak & Smaak, DJ Muggs (Cypress Hill), Mix Master Mike (Beastie Boys), Snoop Dogg, Claptone, Deekline, Herbalizer, DJ Premier, Rudimental и други.

Младата и талантлива певица Прея Осасей, нашумя с участията си в популярните телевизионни формати „X Factor“ и „Музикална академия“. 19-годишната изпълнителка спечели сърцата на зрителите, не само заради нигерийските корени, които я правят толкова екзотична, но и заради невероятния глас, който притежава. Прея подписа договор с лейбъла Монте Мюзик и в момента подготвя първия си самостоятелен сингъл, който излиза в края на април.

Основните членове на групата Тони Рикев (WahTony), Николай Данев и Десислав Иванов споделят, че тази промяна внася много нови и интересни идеи, които определено ще освежат звученето на групата.

В новия си формат Tri O Five вече работят върху нов албум, записаха първия си сингъл и в момента подготвят заснемането на видео клип към него. Съвсем скоро ще може да ги видим и на живо в различни клубове в страната.

More from View Sofia

More Други