Следва

Илиян Киряков напусна Базата на Къртицата 2

Ким Кардашиян решена да се раздели с още 3 килограма, иска да изглежда перфектно в сватбената си рокля

 Риалити звездата е решена да бъде в топ форма за Големия Ден. 

Други преди 10 години

Въпреки че се раздели с малко над 20 килограма след като роди дъщеричката си Норт през юни миналата година, за Ким това изглежда не е достатъчно.

Няма как да не се запитаме от какво не е доволна пищната дива, след като демонстрира чудесна форма само преди броени дни на плаж в Тайланд, където прекара няколко блажени дни с останалите сестри от клана Кардашиян. 





Звездата обаче е твърдо решена да се раздели с още 3 килограма от снагата си, за да бъде перфектна за предстоящата й сватба с Канийе.

Пред изданието US Weekly близък на семейството споделя: „Ким става по-слаба с всяка изминала седмица. Иска да изглежда идеално в сватбената си рокля на всяка цена”.

За целта Ким спазва ниско въглехидратният режим на Аткинс, като набляга на пилето, броколите и ядките.

„Тя си похапва зеленчуци, но избягва хляба, ориза и пастата”, продължава източникът, „Може да звучи малко прекалено, но това е единственият начин да свали желаното тегло”.

Планът за фигура-мечта на Ким обаче съвсем не се изчерпва дотук; риалити звездата тренира здраво 5 пъти седмично. „Тя прави по 100 клека всяка сутрин, за да поддържа дупето си във форма”, казва друг източник.

Причината, поради която сексапилната мама е решила да започне диетата на Аткинс, по нейни думи, се дължи на снимки, които не харесала. „Когато видях свои снимки, забелязах че съм качила малко и заради това започнах отново с режима”, писа тя в MobioInsider миналия месец, „Държа да изглеждам добре и поради това тренирам 5 пъти в седмицата и се старая да се храня максимално здравословно”.

И все пак Кардашиян определено не се срамува да показва формите си. Всички помним онова селфи по бял бански през октомври миналата година, малко преди рождения й ден и предложението за брак от Канийе.

Според изданието Ким и Уест ще надянат халките на 24 Май във Франция. Бъдещата булка наскоро сподели, че двамата планират „малко и скромно тържество”: „Колкото повече го планираме, толкова по си даваме сметка, че ни се иска да е нещо много по-малко и в тесен кръг, а не пищно и шумно, както хората си го представят”.

36-годишният Канийе също участва активно в планирането на сватбата по думите на любимата си: „Знам, че има неща около подготовката, на които той държи много и заради това ги оставям изцяло в неговите ръце; има обаче други, които никак не са му присърце, например местата за сядане, и аз се заемам с тях”.


More from View Sofia

More Други