Следва

Кристина Хендрикс: "Нямам интерес да имам деца"

Vogue няма да работи с Тери Ричардсън! Фотографът - изправен срещу нови обвинения

Моделът Емма Апълтън разкри, че известният фотограф й е предложил фотосесия за модната Библия, ако прави секс с него.

 

Други преди 10 години

След скандалните разкрития на бившия модел Шарлът Уотърс за сексуалните набези на Тери Ричардсън, друг модел - Емма Апълтън, разкри, че известният фотограф й е предложил фотосесия за модната Библия, ако прави секс с него.

Говорител за Vogue обяви в неделя, че списанието вече няма да работи с Ричардсън, поради поредните обвинения от сексуален характер, повдигнати срещу него.

„Последният ангажимент на Тери Ричардсън за Vogue бе през юли 2010 година и не възнамеряваме да работим с него в близко бъдеще”, каза Хилди Курик, директор на отдел „Комуникации” за списанието пред TheWrap в неделя.

Малко по-рано същия ден, британският модел Емма Апълтън туитна в акаунта си принт скрийн снимка на съобщението секс-срещу-фотосесия, което Ричардсън й е изпратил от Facebook профила си.


Емма Апълтън

От лагера на фотографа отричат обвиненията.

Кандис Маркс, говорител на Ричардсън, сподели пред Buzzfeed: „Това очевидно е менте. Тери не е изпратил това съобщение”.

Апълтън, която сподели съобщението в Twitter акаунта си, заяви пред Buzzfeed, че съобщението е изпратено от Facebook акаунта фотографа.

Малко по-късно обаче моделът изтри туита си и написа нов, където уточнява, че не желае да „привлича внимание и да злоупотребява”.

След това последва друг туит от нейна страна, гласящ: „...иска ми се да не бях поствала това. Няма значение кой си и за коя индустрия работиш, просто се дръж като нормален човек”.

Преди да изтрие окончателно Twitter акаунта си само минути по-късно, Емма пише: „Фактът, че хората намират това за приемливо, ме отвращава. Чао”.

Освен с фотографиите си, Ричардсън е и известен като режисьор на клиповете “Wrecking Ball” на Майли Сайръс, “Do What You Want” на Лейди Гага и “The Last Time” на Тейлър Суифт.

 Ричардсън в компанията на Кейт Ъптън

More from View Sofia

More Други