Следва

Тери е невинен, поне според Facebook

Линдзи Лоън в разтърсващия последен епизод на шоуто си: "Загубих бебето"

В последния епизод на собственото си реалити шоуто "Линзди", което се излъчва по кабелния телевизионен канал на Опра Уинфри, актрисата призна, че е направила спонтанен аборт по време на записите на предаването...

Лица преди 10 години

В последния епизод на собственото си реалити шоуто "Линзди", което се излъчва по кабелния телевизионен канал на Опра Уинфри, актрисата призна, че е направила спонтанен аборт по време на записите на предаването. 

"Никой не знае, но направих спонтанен аборт. Ето за това отсъствах тези две седмици, но това е дълга история. Хората говореха, че се скатавам, а аз бях толкова зле, че дори не можех да се движа".



Линдзи отказа да разкрие кой е бащата на детето. 

Както беше обещано в поредицата, актрисата споменава за "списъка с мъже", който неотдавна обиколи медийното пространство. Припомняме, че в него присъстваха имена като Джеймс Франко, Орландо Блум, Джейми Дорнан, Адам Ливайн и други знаменитости. Това, което Лоън сподели обаче е, че вече знае кой е публикувал списъка:

"Тези хора вече не са в моя живот. Този, който го е направил, очевидно има проблем с главата и аз не искам такива хора да бъдат близо до мен".

Тя се притеснява от факта, че много от мъжете в него имат връзки и ако разкрие истината, това може да доведе до сериозни конфликти:

"В тази ситуация аз съм разстроена не за себе си, а за тези хора, които имат връзка с някого, защото това е неприятно и неуважително".

"Това беше част от моето лечение в клиниката Бети Форд. Петата или осмата стъпка е тази, в която се говори за сексуалните преживявания. За мен това е много лично".

"Когато се преместих, трябваше някой да ми помогне и този някой е взел списъка и след това го е пуснал... Аз няма как да го покажа, за мен той е свещен".



Линдзи призна още, че не й е лесно да гледа собственото си шоу, след като бе изписана от клиниката:

"В живота ми в момента има толкова много неща, които се случват. Много пъти съм плакала, докато гледам шоуто, защото ми се струваше, че това не съм аз. Много е странно".

Тя сподели, че вече почти се е справила с вредните зависимости и се старае да избягва контакт с хора, които според нея ѝ влияят зле. Това не означава, че не ходи по нощни клубове, но категорично отказва алкохол:

"Чувствам се нормално сред хора, които пият, приятелите ми го правят пред мен, но това не означава, че са лоши хора или имат лошо влияние върху мен. Те нямаше да го правят, ако не бяха сигурни, че мога да издържа". 

След поредицата, майката на Линдзи - Дина изпрати съобщение в Twitter към Опра Уинфри:

"Опра, обади ми се". 

Какво сташата Лоън иска да говори с водещата, ние можем само да гадаем. Но че има за какво - все повече се утвърждава като факт.


 

Още от днес (28 април 2014):

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 28 април - 4 май

Алесандра Амброзио и малките Аня и Ноа в сладка увеселителна комбинация

Джордж Клуни се предаде - сгоди се за приятелката си Амал Аламудин
Item of the Day -  Кой каза, че фаст фуудът и модата нямат нищо общо?

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изборите на червения килим на кинофестивала в Пекин

И още..

More from View Sofia

More Лица