Следва

Уличният стил на звездите: Деми Мур с дъщерите

Лили Колинз за Barrie Knitwear: нови снимки от Карл Лагерфелд

Тя има най-многозначителния поглед, в който сме спирали очите си напоследък...

Лица преди 9 години

Тя има най-многозначителния поглед, в който сме спирали очите си напоследък. Невинността й отива като нагризана ябълка в момичешка ръка. Обожава камерата, защото я чувства като сестра. Не се напъва да се прeвъплащава, защото изглежда многообразна в цялостта си. Не говори много, знаейки отлично, че мълчанието е злато.

Лили Колинз, лице на бранда Barrie Knitwear, е чудесна в първопроходството си като рекламен агент. Избрана неслучайно за премиерна изява на видимо амбициозната модна фирма, част от обожаемия петбуквен гигант Шанел, тя е снимана за първата ready-to-wear колекция не от друг, а от Карл Лагерфелд, двигател и "илюстратор" на каталога. Дизайнерът отлично знае какво точно в един лукбук иска да види потенциалният купувач. И му го дава, облечено от прелестната малка Лили.

Точно две години изминаха от момента, в който марката бе продадена на модна къща Chanel, и така се сдоби с креативен директор, майстор на висшата мода. Следва да се отбележи още, че по-рано един от най-големите производители на трикотаж и кашмир във Великобритания и френската компания си сътрудничат повече от 25 години. Т.е. нищо не е случайно, даже и да изглежда така.

Но да се върнем на снимките с Колинз, те са нежни, загадъчни и подканящи. Да се загърнеш в кашмир, да останеш по пуловер, да си купиш лукс. Отлично постигната цел.






 

Още от днес (15 май 2014):
 

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Четиво в четвъртък: "Империя" на Джеръми Паксман

Моят стил от 9 до 5 - професор Майа Богданова, преподавател в НХА

Помощ: Защо винаги се влюбвам в неподходящия?

Странностите, които обичаме - Сандал с чорап

И още...

More from View Sofia

More Лица