Следва

Кан 2014: Победителите

DJ Мартен и съпругата му Джули Лепоева

Прекрасната дама, чийто профил е татуиран на гърба на Мартен, е в началните месеци на бременността, но вече има малко коремче и с гордост го показва...

преди 9 години

DJ Мартен и съпругата му Джули Лепоева очакват първото си дете, научи ViewSofia.

Прекрасната дама, чийто профил е татуиран на гърба на Мартен, е в началните месеци на бременността, но вече има малко коремче и с гордост го показва.

Мартин и Юлия Лепоеви, които са по-известни обаче като Мартен и Джули, са заедно от 8 години. Двамата сключват брак преди 3 години в столично заведение, след като DJ-ят предлага на любимата навръх Коледа. Той скрива годежния пръстен в прозрачна топка за елха, а тя сама намира изненадата.






Джули и Мартен са заедно от 8 години, а от 3 са законно семейство

Напоследък доста промени се случват около Мартен. Освен, че очаква първия си наследник, отскоро той е част и от Tri O Five. В свое интервю DJ-ят споделя, че да работи с хора като Тони, Десо, Ники и изключителната Прея е страхотен шанс за него да се развива като артист, затова е изключително щастлив от новото начало, което си дава.

Любопитен към изкуството, той смело скочи и в още едно ново амплоа. Това на моден дизайнер. Преди 5 месеца Мартен пусна първата си колекция с blackmarket, която определено се радва на успех, след като и самата Лили Иванова облече негов потник на един от концертите си.


Лили Иванова облече потник с марката MARTEN X BLACK MARKET по време на един от последните си концерти


 

More from View Sofia

More