Следва

Треска в събота вечер

Клубна София този уикенд

Световната денс-сцена тръпне в очакване на Зимната Музикална Конференция в Маями, но ето че...

Галерии преди 17 години
Световната денс-сцена тръпне в очакване на Зимната Музикална Конференция в Маями, но ето че един от най-добрите ди джеи на всички времена е решил да я пропусне. Дейв Сиъмън предпочита живителната енергия от лайф-парти, в Ялта, например. А и готви нов сингъл, което означава само едно - задава се хит!

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Когато един истински перфекционист с 22 годишен стаж, се заема с нещо толкова значимо, че му отдава специално време, няма начин да не си струва. До тогава обаче, можем да се изпречим на свежия полъх, а по-точно да отидем на предстоящото му парти в клуб Ялта, този петък 23 Март. Чаровното му присъствие ни е познато от рекламите на Левис, които са си го харесали за рекламно лице. Забележителен е и с компилация на име Ренесанс Master Series CD. А Клуб Ялта от своя страна го канят за втори път, за да създава още клубна история.

Какво друго интересно за него... Започва кариерата си в училищната дискотека, впоследствие става първия редактор на Миксмаг - списание с библейски статут за парти хората по целия свят.

Дейв отдавна е превърнал музиката в начин на живот и говори за сцената с високо интелигентен и обективен изказ. Едно от последните му твърдения е, че в момента напира едно ново пречистване (известно като есид - киселина) на стиловете, което ще затвори цикъла и ще роди нещо съвсем ново. А това го кара да се чувства, сякаш току - що започва отначало. Какво по-оптимистично от това...

Работил е с Дейвид Бауи, Кайли Миноуг и U2. И с носталгия си спомня времената, когато негов съученик, разбирайки за намеренията му да стане ди джей, го посъветвал да си осигури и занаят, с който да се издържа. Колко е бил в грешка само.
А вие ще сбъркате, ако пропуснете Дейв този петък.

Дейв Сиъмън, Клуб Ялта (бул. Цар “Освободител” 20), 23 Март, 23:00 Часа 
Тел. за резервации: 0897 870 230
Вход: 20@SITE_URL30 лв.

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.djdaveseaman.com@SITE_URLsite.htm
<@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLprofile.myspace.com@SITE_URLindex.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=52880579 <@SITE_URLa>

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.yaltaclub.com@SITE_URL


<@SITE_URLa>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> В Клуб Ескейп, нощта на 23 Март е отредена за холандеца Елке Клайн, който преди да започне да се занимава доста активно със създаването на продукции, е работил 4 години в музикален магазин. С други думи, изкарал е нещо като магистратура по специалността си преди да се хвърли сериозно в музикални води.

Сред феновете на парчетата му са Джон Дигуийд, Саша, Ернан Каттанео... Пък и холандската сцена едва ли някога ще ни разочарова, имайки предвид многобройните и различни влияния, които действат върху нейните представители.
Елке Клайн, Клуб Ескейп (Площад "Гарибалди" -  ул."Ангел Кънчев" 1), 23 Март 23:00 Часа 
GSM: 0885 111215

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.eelkekleijn.nl@SITE_URL <@SITE_URLa>

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.thedjlist.com@SITE_URLdjs@SITE_URLEELKE_KLEIJN@SITE_URL <@SITE_URLa>

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clubescapebg.com@SITE_URLopencms@SITE_URLescape@SITE_URLindex_1.html

<@SITE_URLa>


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

В събота, 24 Март, отново има две опции. Клуб Червило ще изненада с мистериозния Ди Джей Кенеди, който организаторите са избрали за “черешка” в програмата си за уикенда. Новозенландецът ще бъде нещо съвсем ново за родните клъбъри.

Ди Джей Кенеди, Клуб Червило (бул. “Цар Освободител” 9), 24 Март 23:00 Часа
тел: +359 2 981 66 33
вход: 20 лв.



http:@SITE_URL@SITE_URLwww.chervilo.com@SITE_URLchervilo@SITE_URLsplash.php<@SITE_URLa>

<@SITE_URLp>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> В Клуб Лайфхаус е на линия Асад Ризви. Преуспелият ни югоизточен съсед е бил неколкократно в България, освен, че е обиколил света. Музиката, която свири е винаги енергична и с привкус на различни стилови вариации, най-често - соул и уличен бийт.

Асад вече 11 години се представя отлично на два фронта - Ди джей и продуцент. Откакто списание The Face го обявява за ди джей номер едно за 2000-та година, а Миксмаг го титулова за водещ продуцент по същото време, Асад определено продължава да държи това ниво и се плъзга по една вече установена растяща крива на успеха. Повечето му настоящи проекти са базирани в Англия. А през 2006-та година обяви нашата родина за една от резидентските си дестинации по света. Изглежда тук доста му харесва...

Асад Ризви, Клуб Лайфхаус (ъгъла бул. “Витоша” 12 и “Денкоглу”), 24 Март23:00 Часа
Вход: 10 лв.
Тел. за резервации: 0888 24 10 16

http:@SITE_URL@SITE_URLprofile.myspace.com@SITE_URLindex.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=23094301 <@SITE_URLa>

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.thedjlist.com@SITE_URLdjs@SITE_URLASAD_RIZVI@SITE_URL
<@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clublifehouse.com@SITE_URL<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии