Следва

Петъчна доза секс: Суперсекси Супергерои

Кара Делевин по пътя на актьорската кариера. Как?

Хубавицата Кара Делевин, която е сред топ имената в модата, има желание да се впусне в кино индустрията, но изглежда амбициите й, далеч надхвърлят успехите на котешката пътечка...

Лица преди 9 години

Хубавицата Кара Делевин, която е сред топ имената в модата, има желание да се впусне в кино индустрията, но изглежда амбициите й, далеч надхвърлят успехите на котешката пътечка. Русото изкушение Делевин иска филмова кариера и може би именно това е причината да скочи в леглото на един от най-успелите в света на киното, а именно - Леонардо ди Каприо.

Преди време се зашумя около отношенията на двамата заради отказа на 21-годишната Кара да отиде с 39-годишния Лео на наградите в Кан.

В Меката на киното обаче се говори, че това изобщо не е така. Всъщност красавицата често мачкала чаршафите на кино гиганта, който официално в момента си има друга жена - моделката Тони Гарн.

Според запознати французойката Кара Делевин иска да стане актриса и именно това е причината да се отдаде на ласките на доста по-възрастния от нея Леонардо. Вероятно звезата от филма ‘'Кървав диамант'' й е обещал бляскаво бъдеще и на червения килим.

В момента Лео се е насочил и към продуцентството, което може да помогне на прекасната Кара да реализира мечтите си за големия екран.

За Кара се знае, че е открито бисексуална и наскоро приключи петмесечна връзка с актрисата Мишел Родригес, с която дори щяха да се женят.

(lifestyle.ibox.bg)




More from View Sofia

More Лица